Marea Resetare O FACEM NOI. BlackRock: ”Războiul e bun pentru afaceri”

0 561

„Descoperiți metodele de manipulare și influență dezvăluite de un recrutor de la BlackRock. Un recrutor de la BlackRock dezvăluie modul în care compania conduce lumea: „Contează cine controlează portofelul președintelui.”

În această înregistrare filmată cu camera ascunsă, un recrutor al BlackRock – cea mai mare companie de gestionare a activelor din lume – pe nume Serge Varlay dezvăluie cum reușește BlackRock să „conducă lumea”. Imaginile au fost înregistrate la mai multe întâlniri din New York de către unul dintre jurnaliștii sub acoperire excepționali ai OMG News.

Potrivit lui Serge Varlay, ușurința cu care această companie poate acționa se datorează faptului că oamenii nu bănuiesc nimic și că BlackRock preferă să rămână discretă. Atunci când oamenii nu sunt conștienți de ceea ce fac, le este mai ușor să influențeze deciziile și evenimentele în avantajul lor. În plus, recrutorul subliniază că BlackRock nu dorește să atragă atenția asupra acțiunilor sale, preferând să opereze în spatele scenei pentru a evita să fie supravegheată.

Serge Varlay i-a spus jurnalistului că BlackRock administrează 20 de miliarde de dolari la nivel mondial. În opinia sa, aceste cifre sunt de neînțeles. BlackRock gestionează active de peste 9,5 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă mai mult decât PIB-ul tuturor țărilor din lume, cu excepția Statelor Unite și a Chinei.

„Poți să iei această sumă nenorocită de bani și să cumperi oameni. Lucrez pentru o companie numită BlackRock… Nu este despre cine este președinte, ci despre cine controlează portofoliul președintelui. Îți poți cumpăra candidații. În primul rând, sunt senatorii, tipii ăștia sunt al naibii de ieftini. Dacă ai 10.000 de dolari, poți cumpăra un senator. Îți dau 500.000 de dolari chiar acum. Nu contează cine câștigă, ei sunt în buzunarul meu.”

Detestabilul Serge Varlay nu se oprește aici; el continuă să descrie ce cred partenerii săi despre tragediile războiului:

„Războiul din Ucraina este bun pentru afaceri, știți asta, nu-i așa? Rusia aruncă în aer silozurile de cereale ale Ucrainei și prețul grâului va crește vertiginos. Economia ucraineană este piața grâului. Prețul pâinii va crește, ceea ce este fantastic dacă faci comerț. Volatilitatea creează oportunități de profit…”

Pentru a accentua oroarea, Varlay adaugă că este „interesant când lucrurile merg prost”.
De la dezvăluirile sale explozive, Serge Varlay, recrutor la BlackRock, a luat o măsură radicală: și-a șters profilul de LinkedIn. Oricum ar fi, dispariția sa nu a făcut decât să sporească interesul publicului și al presei neafiliate – cea mainstream este încă absentă – față de afacerea BlackRock, subliniind amploarea scandalului și importanța dezvăluirilor lui Serge Varlay.”

Ionel Trandafir – 22 iunie 2023

video tradus integral pe ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php