Florin Colceag, antrenorul de genii: „Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză”

1 2.549

Florin Colceag, antrenorul de genii, a fost întrerupt de protevisti când spunea că „nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză”. Care sunt efectele grave ale generalizării educației online

Profesorul Florin Colceag, supranumit „Antrenorul de genii”, a fost invitat la Pro TV, unde a fost întrebat despre educația copiilor în vremurile acestea.

Profesorul a spus că educația online va avea efecte grave pentru viitorul copiilor, pentru că duce la lipsă de comunicare, iar comunicarea este modul prin care ființa umană se dezvoltă.

„Copiii crescuți în mediul virtual…Acum că am trecut în mediul 4G, și urmează 5G, copiii au dezvoltat deviații de comportament. Copiii sau tinerii stau cu ochii în telefon și nu mai comunică unul cu altul, își trimit mesaje.

Lipsa de comunicare va deveni și mai puternică, acum că vor face totul online. Fără comunicare, fără comunicare afectivă, fără comunicare în tonul vocii, limbajul corpului, ne negăm specia. Specia umană s-a dezvoltat datorită limbajului și comunicării.

Aceasta are efecte extrem de profunde și extrem de puternice în timp. De la psihoze masive, depresii, sinucideri și pierderea direcției în viață și mergând până la fenomene și mai grave: totul devine un joc.

Toate animalele învață de la părinții lor, noi am luat mâna de pe copii și i-am delegat școlii. Școala, își ia mâna de pe copii, de-asemenea și deleagă educarea unei societăți fantomatice care se cheamă educația online”, a declarat el.

Profesorul a mai afirmat că omenirea nu trăiește o pandemie, ci o psihoză. Prezentatorul l-a întrerupt repetat. Florin Colceag a subliniat că un rol important în educație le revine părinților, deoarece școala nu poate să le învețe copiii.

„Educația online nu se poate face pe manual. Ea se poate face pe informații și exemple culese de pe internet, de către părinți. Ele au impact emoțional asupra copiilor, cognitiv, dacă sunt bine alese. Asta n-o s-o facă niciodată niciun inspectorat, nicio școală. Dacă nu se implică părinții în filtrarea informațiilor care ajung la copii, atunci n-o s-o facă nimeni și atunci chiar vor ajunge fără niciun fel de direcție în viață.

Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză. Ni s-a creat o psihoză, nu o pandemie. Psihoza este datorată acelorași încercări de a ne scoate din mediul real în mediul virtual…

Este o psihoză la nivel mondial. Există un sindrom, Sindromul Stokholm în care oamenii s-au prins în joc, ei se joacă de-a ceva în continuare.

Este nevoie de apropierea sufletească de copil, de lucrul din aproape în aproape și nu de delegarea educației copilului către o instituție care nu mai există”, a adăugat el.

1 Comment
  1. Moraru Ionut says

    Din pacate exista chiar si dintre fostii detinuti politici, persoane care il fac senil pe profesorul Colceag, dupa ce au vazut acest videoclip. Cu tot regretul uneori te gandesti daca unora puscaria politica le-a folosit la ceva, atata timp cat ei sunt sustinatorii si aplaudacii si psihozatii noii dictaturi care s-a ivit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php