ROMÂNIA SE PRĂBUȘEȘTE! Marius Oprea despre dezastrul statului român, după crima de la Caracal

1 599

„Pe 29 ianuarie 2018, Viorica Dăncilă a renunțat la serviciile SPP, anunțînd acest lucru fără să comenteze” – notează istoricul Marius Oprea pe contul său Facebook.  „A comentat în schimb Codrin Ștefănescu, care a spus că demnitarii sînt monitorizați și se strînge o bază de date cu ei, de către generalul Pahonțu, șeful Serviciului de Protecție și Pază. Se pare că Dragnea aflase că acesta, pe care îl calificase public drept ”un personaj veninos”, i-a transmis vicepremierului Paul Stănescu, printr-un intermediar, că el, șeful partidului, va fi „executat, undeva prin martie”, iar Stănescu va fi „protejat” şi va ajunge în locul lui Dragnea preşedinte al PSD. Ei bine, n-a fost martie, a fost mai, dar lucurile așa au stat. 

Pe 30 mai 2018, analizînd rapoartele de activitate ale Serviciului Român de Informații din anii 2005 – 2016, Claudiu Manda a declarat că numărul total al mandatelor de ascultare puse în aplicare de SRI în cei unsprezece ani menționați este de „peste 311.000” și însumează cam 6 milioane de români. Mai tîrziu, s-a aflat și pentru ce: datele de la Ministerul Justiției privind condamnările pe siguranță națională din 2009 și până în 2016 arată că numărul lor în această perioadă a fost de 32. Numărul mandatelor de ascultate ale SRI a fost mai mare de 36 de ori decît cele ale FBI în Statele Unite, în aceeași perioadă.

În rest, în fiecare zi la televizor, la știrile dimineții vedem cîte un incendiu de peste noapte, care arde mocnit. Bineînțeles, și multe accidente, sau bancomate scoase din zid prin explozia unor butelii cu gaz.
Pe 18 aprile 2019, un pod s-a prăbușit în Gorj, rănindu-i grav pe cei șase muncitori, care au căzut cu tot cu el de la patru metri. Pe 29 mai, s-a prăbușit și un un viaduct din Austostrada Sebeș-Turda, la doar câteva ore după ce a fost montat. Deși zeci de muncitori lucrau la autostradă chiar sub pod, o singură persoană a suferit leziuni ușoare.
Pe 14 iunie, un incendiu a izbucnit la locomotiva electrică a trenului Interregio Bucureşti – Timişoara, în gara din oraşul Recaş, judeţul Timiş. Două sute de persoane au fost evacuate din garnitură, iar alimentarea liniei de înaltă tensiune a fost întreruptă.

Acum, în iulie, o fată răpită dă un telefon la 112, descriind cu lux de amănunte unde se află sechestrată de răpitorul ei. Serviciul de Telecomunicații Speciale dă o locație greșită, procurorul amînă intervenția Poliției ”pînă la 6 dimineața”, invocînd Codul de Procedură Penală. După 19 ore de la telefonul adolescentei, forțele de ordine mai găsesc din aceasta 21 de dinți, cîteva bijuterii și un pumn de oase calcinate.

E clar, România se prăbușește, fără să fie nevoie de niciun război.

Eu plec în munți.”

Marius OPREA

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Numai modelul Cuiburilor legionare mai poate salva Romania prin osmoza organica a ntiunii.Romani din toate tarile UNITI-VA/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php