Controversata lege „Big Brother”, adoptată de Parlament

2 799

Controversatul proiect de lege pentru modificarea şi completarea legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, supranumită şi legea „Big Brother”, a fost adoptat miercuri, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cu 187 voturi „pentru”, 12 „împotriva” şi 22 de abţineri.

Respectivul proiect de lege, mediat de preşedintele Klaus Iohannis şi agreat de liderii partidelor politice parlamentare, a stârnit numeroase critici din partea societăţii civile.

il_340x270.805658851_bb31

Anterior votului de astăzi, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea legii nr.506/2004 a fost pseudo-dezbătut în şedinţa comună a Comisiei Juridice şi a Comisiei de IT&C din Camera Deputaţilor, unde opiniile şi propunerile invitaţilor apţi, operatorii de telefonie mobilă, Asociaţia Operatorilor Mobili din România (AOMR), Asociaţia Naţională a Internet Service Provider-ilor (ANISP) etc., au fost ignorate.

Mai multe informaţii despre modul în care a decurs şedinţa puteţi citi într-un editorial semnat de unul dintre participanţii la simulacrele de discuţii. Articolul poate fi accesat aici.

sursa: Epoch-Times Romania

2 Comments
 1. Vali says

  Klaus Iohannis mână în mână cu profesorii sereiști plagiatori….

  Generalul Oprea, fost bodyguard al lui Miron Cozma acuzat de plagiat.

  Romanii-americani ii solicita presedintelui Iohannis sa condamne presiunile vicepremierului Oprea asupra presei.
  Faptul ca un ministru care are legaturi si cu serviciile secrete se foloseste de puterea pe care o are nu doar pentru a opri stiri negative despre dansul din presa, dar si sa incalce dreptul romanilor la corecta informare prin faptul ca institutii ale statului nu fac publice informatii de interes public, creeaza un precedent periculos pentru democratia din Romania pe care il vom aduce la cunostinta oficialilor americani”,

  Aceleași apucături nu există nici o diferență între foștii criminali securiști și actualii sereiști democrați…

  Link:
  http://coalitiaromanilor.org/a38-romanii-americani-ii-solicita-presedintelui-iohannis-sa-condamne-presiunile-vicepremierului-oprea-asupra-presei.aspx

 2. marian iliescu says

  Buletin cu cip , pasaport cu cip , card de sanatate cu cip , Big Fucker pentru IT- isti cu celulare si PC urmarite , toate semne Anticristice . Unde esti tu Parinte Iustin Parvu ???
  Sunt vremuri grele pentru crestini dar Va veni La sfarsit Domnul IIsus Hristos si va imparti oile de capre !!!
  NU NE TEMEM , DOMNUL ESTE CU NOI si NIMIC IMPOTRIVA NOASTRA !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php