Alexandru Florian recunoaşte că vrea să rescrie istoria românilor

5 1.082
Într-un final, obosit de propriile minciuni, Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, afirmă răspicat, într-un interviu pentru revista Timpul de la Iaşi, ce au urmărit el şi ai lui prin Legea 217/ 2015 (dovedită antiromânească):
 florian.m0cng479u8
„Legea a avut şi are ca obiectiv redarea corectă a memoriei Holocaustului în spaţiul public. Pentru aceasta, avînd în vedere realitatea, legiuitorul a considerat necesar să prevină şi să limiteze, cum altfel prin interdicţii dacă societatea civilă nu are reacţii?,memoriile concurente. Pe acelea care, direct sau indirect, întinează memoria Holocaustului: negaţionismul, eroizarea lui Ion Antonescu, a simbolurilor sau elitei fasciste etc. .”
 Cu alte cuvinte, legea ţinteşte contra istoriei româneşti, pe care încearcă să o desfigureze, dacă nu chiar să o îngroape cu totul. Sau, altfel spus: memoria publică trebuie să fie aia care vrem noi („Elie Wiesel” & Co), nu memoria adevărată a evenimentelor.
Învingătorii re-scriu istoria, iar comuniştii sînt încă învingători în România şi la 25 de ani de la căderea dictaturii Ceauşescu.
de Radu Bălaşa RostOnline
5 Comments
 1. calin eugen says

  A inceput sa mi se aplice de atata Florian.Sa-i fie rusine!

 2. Murphy says

  Ion Antonescu a facut singurul lucru care se putea face pentru Romania la acea vreme; in rest, dupa razboi multi viteji se arata.

 3. IO../gerules says

  Ti se apleaca sau nu asta este noul tortionar al romanilor cu plata grasa dela Guvern.Halal guvern zis si romanesc.Si asta si altii de linga el,Petre zis Roman,Ion Iliescu etc..vor platii crimele pe care le fac acum,ca si Visinescu,pe la 80 de ani?

 4. brandusa says

  Ion Iliescu e trecut de 80 de ani …

 5. brandusa says

  Florian khazarul, care, dupa propria lui declaratie, nu e conational cu noi, deci nu e roman, nu aer nici un drept sa faca legi in Romania, nici sa impuna o MARE MINCIUNA, care este holocaustul din Romania, minciuna pe care, evreii adevarati N-O SUSTIN!!!! El nu este decat un excroc notoriu, ca si cel ce si-a dat numele institutului, care nu urmaresc altceva decat sa castige o gramada de bani, de pe urma acestui „gheseft” necinstit … Il doare pe dansul in cot de victimele holocaustului! El nu urmareste decat castigul de bani murdari !!!! Bani! Cat mai multi bani si putere! Asta vrea khazarul satanist !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php