Institutul Wiesel îi vînează pe „legionari” prin instituţiile publice

4 882
Doi oameni cu funcţii importante în două instituţii publice sînt vînaţi de „Institutul Wiesel” pentru opinii incorecte politic, mai precis „legionare”.
Unul dintre ei nu a spus într-o emisiune de radio că sfinţii închisorilor au fost în majoritatea lor legionari (nu era în discuţie apartenenţa lor politică şi oricum nu avea vreo relevanţă), iar asta, în opinia „reclamantului”, înseamnă „omisiune de denunţ”.
Un altul a îndrăznit să afirme public că „legea antilegionară” e o porcărie. Acum, amîndurora li se cere capul. Aştept cu interes deznodămîntul manevrelor de culise. Poate cu această ocazie se lămuresc şi apărătorii „democraţi” şi „corecţi politic” că principalul obiectiv al acestei legi este să pedepsească delictul de opinie şi să instituie cenzura şi mai ales autocenzura.
Dacă oamenii ăştia vor avea de suferit, iar ONG-urile de „monitorizare a presei” şi de „exprimare liberă” vor tăcea în continuare ca porcii în păpuşoi şi intelectuali de marcă vor spune mai departe că ne isterizăm aiurea, înseamnă că sîntem în pragul unei noi dictaturi. Eu unul nu voi sta cu mîinile în sîn, şi nu cred că voi fi singurul.
Apropo de monitorizatorii presei şi ai libertăţii de exprimare (se aude, Mircea Toma?), nu au nici un reproş la adresa legii 217/ 2015, dar sar de cîţiva metri în sus pentru nu ştiu ce normă legală privind jocurile de noroc pe internet. Încă o dovadă că acţionează după directivele neomarxismului. Tot ce afectează fibra morală a unui popor trebuie încurajat, promovat, apărat, multiplicat. Tot ce este menit unei acţiuni de anticorupţie morală trebuie demolat, murdărit, minimalizat, eliminat.
de Claudiu Târziu RostOnline
4 Comments
 1. Luigi says

  Klaus Iohannis a depus jurământul constituţional a jurat pe Constituţie şi pe Biblie.

  Că respectă Constituiția, drepturile omului, dreptul la libera exprimare, de asociere etc. etc.

  Stimați domnii nu vedeți ca în România s-a instaurat „parțial” dictatura

  Anuntați toate Ambasadele despre situația din România..

  Despre situatia în care se regăsesc anumiți cetațeni din această țară de a fi arestați oricând.

  Ambasadele din U.E. Canada pot da azil politic?
  Plecăm dacă în țara aceasta nu se mai poate trăi.

 2. TAnon says

  Nu te supara, dar tu traiesti in pestera? Anuntati ambasadele? UE? Canda? Cred ca glumesti. Aia o sa ne felitice pentru ce se intampla. Absolut toata lumea vestica impune cultura „corectitudinii politice” si „valorile” marxiste. Pleaca unde vrei daca vrei ca peste tot ai sa dai nas in nas cu drepturile homosexualilor si ai sa fii nazistu al rau daca zici ceva de ei sau de tiganii care fura si sunt mafioti sau de asa zisii „refugiati” care vin sa stea pe banii statelor vestice sau sa faca scoli de teroristi deghizate in comunitati islamice.

  Nu o sa vina salvare sau ajutor din vest (si nici din est). Singura salvare pentru Romania poate veni numai din interior, de la romani. Legionarii au luptat pentru a crea o Romanie mai buna pentru romani, nu s-au milogit sa vina germanii, englezii sau mai stiu eu care sa ne salveze.

 3. Pusca Lupisor Ion Gabriel says

  NU, Luigi, nu plecam niciunde din Tara. Asta isi doresc si ei. sa plecam pe alte meleaguri ca sa poata face ce vor ei pe aici.. Ei bine, asta NU SE VA INTAMPLA! ROMANII RAMAN IN ROMANIA!!!

 4. calin eugen says

  Am impresia ca aceasta lege antilegionara ii intareste si mai mult pe cei ,care si asa,erau gata de moarte.Daca vreti,acasta lege are un vizibil efect de bumerang(apropo,la romanii din Australia si N.Zeelanda,se aude ceva similar ca de la cei din SUA ?).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php