Ne-am tras Big Brother hibrid: KLAUS ELLIE IOHANNIESEL!

6 718

11800598_10204644598303036_4688430816815165985_nvia Academia Caţavencu – Eugen Cişmaşu

Din vara asta, cetățene, o să ai ce-ai votat. Pușcărie. O să ai chef să-l citești pe Eliade, cu voce tare, pe banca din parc? Te pregătești pentru mititica. O să vrei să-mpărtășești în public înțelepciunea bătrânului Țuțea, axiomele sale despre românism și conștiință națională? Îți iei lenjerie de schimb, prosop și săpun, și te prezinți imediat la Poarta Albă. Vei cita, tupeist, pe bulevard ori la vreo conferință, din Noica, Cioran, Vulcănescu, Gafencu, Arsenie, Gyr sau Justin Pârvu? Bulău, cumetre, fără scandal, comentarii, ori apel la cine știe ce inutilă Constituție…
Ceea ce mă revoltă, o dată în plus, este faptul că, promulgată de fuhrerul din Sibiu, legea nășită de Wiesel, alături de prietenii liberali, aduce alături de înstelații din SRI și Poliție alți purtători de stea, cea a lui David, pe post de asistenți în anchete. Nu o spun eu, din păcate, ci chiar Muraru, băiatul lui Klaus. „Institutul Ellie Wiesel, zice Muraru, care a fost parte la elaborarea acestui proiect de lege, împreună cu grupul parlamentar al PNL, va avea o misiune foarte dificilă pentru că va trebui să acorde asistenţă organelor judiciare pentru că există pericolul să ne trezim cu cazuri foarte grave, care nu sunt sancţionate la câteva sute de km de Bucureşti de către un Parchet şi să se ajungă la extreme în care câteva texte să fie sancţionate drept propagandă. Este foarte important ca institutul să acorde asistenţă organelor judiciare pentru că acum asistăm cu toţii la naşterea unei jurisprudenţe în acest domeniu în România.”
Concluzia-i tristă și de necontestat, din păcate: din vară, alături de urechea lui Coldea, un nou Big Brother, hibrid de data asta, va face parte din viața noastră de zi cu zi. Unul cu uniformă germană, kipa și perciuni ondulați…

6 Comments
 1. calin eugen says

  Pericolul cel mare este comunismul.Procesul comunismului,pe cand,stimati domni si tovarasi?Poate ne raspund cei de la „institutul ” Ellie(poate,adica niciodata,ca de,nu este treaba lor…)

 2. ionut moraru says

  Cata dreaptate am avut cand am stabilit că cine va vota cu Ponta sau cu Iohannis, presedintele clubului masonic Lions, va fi exclus din FDC!
  Azi sper ca cei care l-au votat in loc sa ii boicoteze pe amndoi, sa se dea cu capul de zidul plangerii!
  Jidanul tot jidan ramane indiferent cat de OM esti tu cu el. Satana nu se poate asimila niciodata. El traieste din ura fata de poporul care l-a hranit si l-a primit cu bratele deschise. E patologie pura!

 3. Raul says

  Decât sa ne tot plângem de mila unii altora , nu mai bine ne-am unii sa facem ceva constructiv?!

 4. Raul says

  Principalul atu al ăstora , e ca sunt uniți și bine organizați. Noi suntem putini , dezorganizat , plini de mândrie, etc. Nici nu e de mirare ce își bat joc de noi. Îmi vine sa cred ca nu ne meritam moștenirea. Se răsucesc sărmanii în gropile comune când văd ce neputincioși suntem!

 5. Moraru says

  Aceasta lege e data de ” stapanul” Obama si administratia sa pentru colonia numita romania. A dat-o pentru ca nu are incredere in clasa politica actuala – arestarile si curatenia din ultima vreme, a dat aceasta lege pentru ca se tem ca oamenii din Romania satui de mascaricii politici actuali sa nu caute refugiul intr-o alta miscare sau partid indiferent cum or s-o numi el( iar cum romanii zic ca era mai bine inainte, se putea ca partidul” fascizt-legionar” cumii zice evreii, sa nu se alieze cu Rusia si hop stapanul SUA isi pierde ccolonia din romania.
  Din pacate americanii joc din nou gresit, miscarea legionara nu se poate alia cu Rusia lui Putin, dar in loc sa investesca intr-o miscare verticala si demna cum e partidul Totul Pentru Tara, interzic ce a fost mai frumos in Romania, o miscare care a fost un aliat al NATO.
  Da fascismul, comunismul trebuie interzis dar nu legionarismul, domnule presedinte Obama, legionarismul nu e fascism, dupa cum a demonstrat si Academia Romana.
  Cat priveste ca suntem putini, trebuie spus ca nu numarul arata pe cei care sunt urmasii lui Hristos ci faptele lor.
  Turma mica, nu va fie frica, Indrazniti ne spune Hristos, Eu am invins lumea( pacatele) si odata cu Mind invingeti zi voi.
  Amin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php