PROTEST LA AMBASADA RUSIEI. Impotriva cotropitorilor.

1 443

IMG_11Preşedintele Asociaţiei Victimelor Mineriadelor din România, dl Viorel Ene, vechi militant civic pentru apărarea drepturilor omului, a anunţat organizarea unui protest la Ambasada Rusiei din Bucureşti, Marţi 14 octombrie 2014, ora 12. El a declarat că protestul este îndreptat împotriva cotropitorilor de 74 de ani încoace, care ne-au răpit Basarabia şi Bucovina de Nord, care au dus în deportări milioane de români risipiţi în Siberia şi stepele Caspice, care ne-au omorât copiii în decembrie 1989, care au semănat moartea la Nistru în 1992, care au cumparat întreprinderile româneşti pentru a le falimenta. Împotriva celor care menţin sub ocupaţie militară un teritoriu naţional în estul Basarabiei (Transnistria) şi escrochează statul român, şantajându-l la rafinăria Lukoil din Ploieşti.

Veniţi cu noi!

1 Comment
  1. Ionut Tene says

    Baieti, cotropitorii sunt acum la conducere la Bucuresti si Chisinau pe bani multi si functii acoperite. Vedeti ca iar va aleg „astia” cu grija tintele gresite, cum ML din 1990 incoace.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php