Europarlamentarul Sebastian Bodu dă o lovitură cruntă în plină campanie pentru PSD.

0 368
imagesEuroparlamentarul Sebastian Bodu dă o lovitură cruntă în plină campanie pentru PSD. După ce ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că în viziunea PSD cel mai potrivit ar fi să promovăm doar familia tradițională, Bodu le aduce aminte celor de la PSD că în Parlamentul European au votat pro-homosexualitate. ”Rovana Plumb a declarat că, în viziunea ei, familia tradiţională este cea mai potrivită pentru o „societate normală”, dar că înţelege că Uniunea Europeană înseamnă idei şi opinii diferite, chiar şi pe acest subiect.

Stimata doamna Plumb, va reamintesc ca atat familia politica din care faceti parte si intreaga delegatie de europarlamentari ai PSD au sustinut in Parlamentul European rapoartele Estrela si Lunacek prin care se solicita statelor membre sa recunoasca “familia” homosexuala, sa permita adoptiile de catre cuplurile de homosexuali si, mai rau, sa incurajeze introducerea educatiei homosexuale in scoli.

Drept urmare va rog sa va modificati mesajele pentru ca orice utilizator de Internet poate verifica faptul ca una spuneti in Romania si alta faceti in Parlamentul European . De asemenea, va atrag atentia ca grupul politic din care faceti parte a mers prea departe, intrand in sfera prozelitismului homosexual. Din punctul meu de vedere ar trebui sa va fie rusine sa sustineti ca incurajati familia heterosexuala.

Atasez link-urile celor doua rapoarte, pentru ca romanii sa vada aberatiile pe care le votati in Parlamentul European.

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT+TA+P7-TA-2014-0062+0+DOC+XML+V0%2F%2FRO

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT+REPORT+A7-2013-0426+0+DOC+XML+V0%2F%2FRO

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT+TA+P7-TA-2013-0548+0+DOC+XML+V0%2F%2FRO”, susține Sebastian Bodu.

Sursa: STIRI PE SURSE

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php