Ponta și serviciile secrete pregătesc încă o manipulare a electoratului

2 497

Apropierea alegerilor europarlamentare și pentru desemnarea unui nou președinte al țării, l-a determinat pe premierul Ponta să taie bani de la trei ministere importante și să îi dirijeze către serviciile secrete. Explicația politică a acestui gest, coroborată cu un alt gest al premierului din timpul alegrilor parlamentare de anul trecut când a schimbat prefectul de Botoșani tocmai pentru o mai bună gestionare a campaniei electorale (așa ne-a declarata atunci prefectul de Botoșani, Costică Macaleți) demonstrează cum Ponta își consolidează cazemata politică, pe banii contribuabililor.

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat, luni, de ce serviciile au primit bani la rectificarea bugetară, în condițiile în care Guvernul a tăiat fonduri de la Agricultură, Transporturi sau Sănătate.

Bogdan Chirieac a fost prezent în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, unde a fost întrebat de moderatoarea Dana Grecu de ce serviciile au primit mai mulți bani din partea Executivului, în urma rectificării bugetare.

Analistul consideră că avantajarea serviciilor de informaţii are două explicaţii.

„În momentul acesta, serviciile sunt cel mai important actor politic din România. Și vom intra într-un an electoral. Mi-ați pus o întrebare, v-am dat un răspuns cinstit”, a venit replica lui Bogdan Chirieac.

sursa: informatorulbt.ro

2 Comments
  1. vini r says

    ca un ecscroc cu doua masti vrea sa faca o noua armata personala pentru cei din guvern trebuie oprit acest nemernic ne distruge tara din toate punctele de vedere pe cine ati ales un sarlatan care nui pasa de popor

  2. pui de dac says

    „Conspiratia reprezinta baza miscarii comuniste si firul rosu al istoriei sale. Ea este sufletul comunismului, pulsatia lui interna, motorul care ii asigura continuitatea si seria neintrerupta de succese. Fara existenta acestui factor ocult, nu pricepem nimic din uriasa masinarie care functioneaza in lume sub aceasta firma si care tinde sa se intinda peste tot pamantul.

    Totul poate fi supus revizuirilor si prefacerilor in comunism. Partidele comuniste se pot infiinta si desfiinta, doctrina marxista poate fi intinsa ca o guma pentru a o adapta celor mai variate situatii, sistemele economice pot suferi aceleasi schimbari; la nevoie si statele comuniste se pot desfiinta si chiar armata rosie. Se poate renunta si la armele nucleare. Dar nu se rezolva nimic. Primejdia comunista nu a disparut. Atata vreme cat organul central conspirativ nu este dezorganizat, toate celelalte modificari nu au decaz un caracter tactic si vor renaste sub o alta infatisare.”
    http://www.fgmanu.ro/Carti/51/capitol_toate

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php