Apelul SUA către liderii politici din Rep. Moldova

0 467

SUA-Republica-Moldova-drapele

Statele Unite ale Americii fac apel către toți liderii politici din Republica Moldova să găsească o soluție crizei politice în baza principiilor democratice și a statului de drept, ca urmare a retragerii votului de încredere acordat inițial Guvernului.

Statele Unite ale Americii a luat la cunoștință faptul că Guvernul Rep. Moldova, reprezentat de Alianța pentru Integrarea Europeană (AIE), a primit votul de neîncredere ca urmare a aplicării moțiunii de cenzură din 5 martie. Drept urmare, SUA lansează un apel către liderii din Rep. Moldova să găsească o formulă de guvernare care să corespundă principiilor demcratice și statului de drept, se arată într-un comunicat al ambasadei SUA la Chișinău.

Statele Unite ale Americii se alătură, astfel, partenerilor internaționali în demersul de readuce în atenția acestei scene Republica Moldova în ceea ce privește reformele ambițioase ale Rep. Moldova și scopul său de integrare europeană „pentru binele acestui stat, dar și al poporului și viitorului său”.

Sursa: www.infoprut.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php