Campanie murdară pentru minerit la Roşia Montana: cadouri pentru cei care vor vota la referendum pe 9 decembrie

10 1.032

În plină campanie electorală, în Alba se organizează referendumul mineritului, iar pe Facebook a apărut o imagine extrem de controversată făcută în comuna Întreglade din Alba. Roşia Montana Gold Corporation propune plase „electorale“ pentru săteni.

Poza a fost postată pe pagina „Roşia Montana in UNESCO World Heritage“ cu descrierea „Goldul merge la furat voturi pentru referendumul mineritului. Cum? Cu plasa. Un munte de plăsuţe stau înghesuite în portbagajul jepp-ului cu număr RMG de Alba.

Fotografia a fost făcută ieri într-unul din satele unde va avea loc referendumul mineritului plătit cu 300 000 RON din bani publici“.

Mai multe imagini şi o opinie a avut Mihai Goţiu, de la VoxPublica.

Sursa: Adevărul

10 Comments
 1. Doris says

  Sper din toata inima sa nu treceti si voi prin ce trec amaratii aia care accepta niste sacose cu cel mai probabil un litru de ulei si o punga de faina. Suntem saraci! Noi, majoritatea! Iar ecologistii castiga bine de pe urma noastra cu protestele lor pline de ura si nepasare!

  1. ioan says

   Si eu trec ca si ei , asta nu modul in care se rezolva problema de la Rosia.

 2. Gheo. says

  Este o campanie ca oricare alta. De ce ii observati doar pe ei si nu pe toata lumea? Toti dau un pix si-un calendar ca sa-si faca reclama. Mai terminati cu abuzurile astea fata de oamenii de acolo. I-ati terorizat!

 3. florian says

  Este ca orice alta campanie. Nu este murdara, este o campanie. Asa fac toti. si nu asta e important. important e ca macar ei dau pe tava tot ce au, pe cand cei care fac propaganda anti rmgc spun minciuni si sunt platiti cu bani grei ca sa spuna acele minciuni.

 4. LOKI says

  nu cumva cei care comentati pro RMGC sunteti retarzii care ne-ati hartuit, filmat, fotografiat si ati chemat politia cand am fost sa vedem zona unde sa vor arunca sute de mii de tone de cianuri?

 5. LOKI says

  referendumul nelegitim e o metoda murdara de a acapara oamenii care si asa sunt saraci deoarece primarii din zona au alungat firmele straine mai putin cea miniera, sunt sute de firme care au vrut sa investeasca in zona, manufacturi si industrie usoara, nu va e rusine mortaciunilor sa comentati ca noi suntem platiti cu bani sa protestam Anti rmgc?…

 6. alex says

  Cinste celor care protesteaza impotriva proiectului.

 7. Simpatizant Legionar says

  Românul nu s-a năcut miner şi este cunoscut ca unul ce poate face bani şi din piatra seacă, dacă vrea. Mă refer la români nu la spălaţi pe creier care se cred români. RMGC ROMÂNIA NU TE VREA!!!

 8. dan grajdeanu says

  Zona este exceptionala pentru cresterea animalelor,cu dealuri molcome,iarba grasa,paduri virgine si o istorie cu care poti scoate bani buni din turism.Este adevarat ca pomana este mult mai simpla decat munca,dar sa ne gandim daca merita sa sacrificam muntii nostri cei frumosi pentru a aduce otrava in schimb.Oare cei care au fost cumparati de GOLD SE VOR PUTEA UITA IN OGLINDA???Ce explicatie vor da copiilor lor ,ca pentru o suma de bani le vor lasa un lac cu otrava si lipsa muntii nostri.Dumnezeu sa ne lumineze!

 9. alex says

  Sunt in jur de 256 ha de padure ce vor disparea. Dar paduri virgine nu sunt acolo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php