Comunicat al redactiei buciumul.ro

4 773

Cu scuze pentru Parintele Arhimandrit Iustin Parvu, facem următoarea precizare:

– Pe data de 11 septembrie 2012 a fost postat articolul  http://www.buciumul.ro/2012/09/11/scrisoare-deschisa-poporului-roman-transmisa-de-arhimandritul-iustin-parvu-mesajul-tablitelor-de-la-tartaria/ pe publicaţia noastră online. Acest manifest este scris de Marin Neacsu şi face parte dintr-un experiment media de testare a modalităţilor de manipulare, prin publicarea unui text oarecare şi atribuirea acestuia unei personalităţi. Necunoscând acest detaliu articolul a fost preluat şi publicat de noi. Pe această cale ne cerem scuze cititorilor noştri şi mulţumim celor care ne-au semnalat această confuzie.

Redacţia Buciumul

4 Comments
  1. :) says

    si cine e cobaiul Marin Neacsu? alt cominternist ? astia inca n-au invatat sa o lase balta?

  2. Adrian Silviu Mironescu says

    Pai da, ca al experimente din astea e buna media! Mie mi se pare odios testarea modalitatilor de manipulare ca manipularea insasi. Astia n-au pic de respect pentru cititor. Ma intreb daca Parintele Iustin Parvu stie de toate astea, sau a stiut (desi ma indoiesc de faptul ca Parintele ar fi acceptat asa ceva!). Cred ca ar trebui verificata mai abitir informatia, va rog, Buciumul si Foaie Nationala sunt singurele publicatii pe care le citesc aproape zilnic.

  3. neacsu marin says

    Domnilor din redactie .Va rog sa va prezentati scuze aici pe aceasta postare pentru grava acuzatie pe care o faceti la adresa mea. Din textul asa zis reparatoriu de aici, rezulta ca textul acesta a fost scris de mine si pus in gura arhimandritului pentru a face un experiment pe care eu il considre marsav si nedemn. ESTE O INSINUARE LA FEL DE MARSAVA SI NEDEMNA DIN PARTEA DOMNIILOR VOASTRE. Eu am scris aceasta scrisoare pedata de 18 Decembrie 2011 si l-am postat pe blogul meu (http://punctochitpunctlovit.blogspot.ro/2011/12/scrisoare-deschisa-poporului-roman.html) apoi in presa pe Ziua Veche sub semnatura mea. In Martie 2012 pe unele bloguri a aparut acelasi material fiind postat ca apartinand arhimandritului Iustin Parvu. Am observat acest lucru si am cerut celor ce facusera acest lucru sa retracteze si sa nu mai sustina minciuni in ceea ce priveste paternitatea scrisorii. Domnii de pe site-ul respectiv au justificat fapta lor prin faptul ca au vrut sa experimenteze si sa dovedeasca faptul ca un text este mai citit daca apartine unei persoane cu notorietate. NU AM NICI O LEGATURA CU EXPERIMENTUL LOR iar explicatia domniilor voastre este de natura sa imi aduca prejudicii, dupa cum se vede si din comentariile aparute aici. Drept pentru care va rog sa va cereti public scuze si sa faceti precizarile necesare, altfel va voi actiona in judecata.

  4. Adrian Silviu Mironescu says

    Ceva nu e in regula! Acum nu pot citi „foaienationala.ro”. Ce se intampla?

    „Advertencia: Algo falla aquí
    foaienationala.ro contiene software malicioso. Tu ordenador podría infectarse con un virus si accedes a este sitio.
    Google ha detectado software malintencionado que podría instalarse en tu ordenador si continúas. Si has accedido a este sitio anteriormente o si confías en él, es posible que haya sido interceptado recientemente por un hacker. No deberías continuar. Tal vez podrías intentar acceder de nuevo mañana o visitar otro sitio.
    Ya hemos informado al host foaienationala.ro de que hemos encontrado software malicioso en el sitio. Para obtener más información sobre las incidencias que se han detectado en el host foaienationala.ro, consulta la página Página de diagnóstico de navegación segura de Google.”

    imi spune ca „foaienationala.ro” contine un virus…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php