WESLEY CLARK, un general american corupt, ultima achiziţie a guvernului PONTA

0 499

Clark reprezintă interesele grupărilor mafiote implicate în exploatarea gazelor de șist în România!       Generalul american Wesley Clark este noul consilier (neremunerat!) al „primului-ministru” Victor Ponta. Clark va fi consilier pe probleme strategice şi de securitate, dar și… ECONOMICE. Cu „strategia și securitatea” am văzut cum s-a descurcat în Kosovo. A fost gata să declanșeze un al treilea război mondial, după cum recunoaște chiar și a1.ro Dar la ce fel de economie se pricepe Wesley Clark? În Kosovo a fost implicat alături de premierul mafiot Hashim Thaci în trafic de arme, droguri şi de organe prelevate de la prizonierii de război și civilii sârbi capturați de UCK. Deci are experiență în economie… Mai ales că după experiența afacerilor kosovare și retragerea din armată a investit, evident cu mare succes, în domeniul bancar, dar are URIAȘE afaceri și în domeniul MINIER (unde altundeva dacă nu în Kosovo??!). Firma lui Clark, „Envidity”, are în Kosovo o afacere minieră estimată la 5,6 MILIARDE $. ÎN ROMÂNIA, WESLEY CLARK A VENIT SĂ SUSȚINĂ INTERESELE GRUPĂRILOR MAFIOTE CARE SUNT IMPLICATE ÎN EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST! Ponta merge pe linia trasată de cel mai corupt prim-ministru din istoria României: Adrian Năstase. Și are „potențial” să-l și întreacă. Dacă nu va fi oprit!…    Astfel, am aflat si cine sunt papusarii actiunii grabite a gastii lui Voiculescu-Ilici de inlaturare prin orice mijloace a lui Traian Basescu. Gasca a scos banul de la tescherea si a platit un iepuras, Generalul Pitzipoanca – Wesley Clark, care a iesit din palarie si s-a asezat dragalas si parfumat alaturi de El Che de Vece, cum ii zic colegii din partid lui Ponta. Cine isi imagineaza ca acest Clark chiar lucreaza gratis pentru Ponta are creierul deranjat rau de la caldura. Lucreaza la fel de gratis ca si Tismaneanu pentru Basescu. O imagine celebra a ramas marturie a momentului in care s-a lansat in „business” Wesley Clark, “cel care munceste gratis” pentru Ponta si numai si numai pentru Ponta.

• strangere de mana de milioane. de sute de milioane.De la stanga la dreapta: – criminalul Hashim Thaci, liderul UCK (KLA), mafiot albanez care a prosperat printre altele rapind si ucigand si apoi eviscerand mii de sarbi si vanzandu-le organele pe piata din Israel si distrugand mai multe biserici si manastiri decat a distrus Imperiul Otoman pe aceste meleaguri in 500 de ani .- Bernard Kouchner, administratorul ONU in Kosovo- Generalul Sir Michael Jackson, Comandantul KFOR – criminalul de razboi Agim Ceku, urmarit de Tribunalul penal international, care avea ca principala distractie uciderea prizonierilor prin injectarea de otrava de vipera si amuzandu-se de chinurile lor sau, cand se mai plictisea, le hacuia mainile cu securea.- si nu in ultimul rand, Generalul Wesley Clark, cel mai parfumat ofiter din tot NATO,care se felicita chiar cu Hashim Thaci!
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php