Putin inventează un nou popor: “Poporul Transnistrean”

0 464

,,Poporul transnistrean, care locuiește în Transnistria, își poate decide soarta, iar comunitatea internațională, inclusiv Rusia, va trata cu respect această alegere”. Așa a răspuns președintele rus Vladimir Putin la o întrebare a membrilor forum-ului “Seliger-2012″ cu privire la poziţia oficială a Rusiei privind Transnistria.

Dincolo de “democraţia”  declaraţiei ea este o palmă dată guvernării de la Chişinău care continuă să amâne rezolvarea situaţiei regiunii Transnistria.

De asemenea Rusia reuşeşte prin actualul preşedinte să inventeze un nou popor, poporul Transnistrean, asta după ce a inventat prin serviciile de propagandă şi limba moldovenească.

Declaraţia este un atac la integritatea teritorială a Republicii Moldova practic prin afirmaţia făcută el legitimând existenţa poporului Transnistrean ca un popor diferit de cel de la Vest de Nistru.

Ca de fiecare dată autorităţile de la Chişinău nu au curajul să dea o replică unei astfel de declaraţii, arătând încă odată că ascultă orbeşte de comenzile venite din afara ţării.


Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php