Războiul europarlamentarilor români împotriva valorilor

0 434

Iata ca europarlamentarii romani au facut-o din nou. I-am trimis la Bruxelles sa ne reprezinte, pe noi, Romania, valorile noastre, valorile Romaniei traditionale, valorile izvorite din credinta crestina. Si au dat din nou cu bita in balta. Au mai facut-o in trecut, am scris despre asta, si mereu repeta aceasi gafa. De data asta insa nu se mai poate vorbi de o gafa, ci de un comportament intentionat, o convertire ideologica, o practica care ofenseaza si jigneste intreaga natiune romana. E vorba de sprijinul constant, repetat, fara discernamint, nemijlocit pe care il acorda homosexualilor si homosexualitatii, in detrimentul nostru, al valorilor, al viitorului si bunastarii morale a copiilor nostri. E vorba, nici mai mult nici mai putin, decit de un veritabil razboi impotriva valorilor.

I-am votat in 2009 nadajduind ca ajunsi la Bruxelles ne vor cauta binele, se vor identifica cu gindirea de acasa, cu interesele noastre, ale celor din Arad, Baia Mare, Bihor, Vaslui, Dobrogea, Bucuresti, Suceava, Mehedinti, Dolj, etc. Dar nu au facut-o. Si nici nu dau indicii ca intentioneaza sa o faca. Gindirea lor e imersata in secularismul paganizat si desacralizant al stingii europene. Asupra lor au mai multa inflenta un Zapatero socialist spaniol, modelul secular socialist scandinav, socialismul grec, gindirea ateista. Nu noi. Cetatenii tarii care i-am propulsat in pozitiile care le au.

Despre ce e vorba? Despre o Rezolutie adoptata de Parlamentul European pe 24 mai, cu un vot de 430 la 105, de condamnare „in termeni puternici a discriminarii pe baza de orientare sexuala si identitate de gen” si a „homofobiei.” Un document ideologic, o expresie a ideologiei sexuale radicale contemporane, fasonata si emisa in centrele homosexuale ale Europei si ale lumii, Amsterdam, San Francisco, Stockholm, Londra. In cele trei (3) pagini de text, Rezolutia condamna „homofobia” in Europa, manifestarile impotriva homosexualitatii si legislatiile impotriva propagandei homosexuale adoptate, sau in curs de adoptare, in Rusia, Ucraina, Moldova, Ungaria, Lituania, si Letonia. Moldova e vizata de doua ori. Rezolutia afirma, in mod eronat, ca discriminarea pe baza de orientare sexuala e interzisa de Conventia Internationala a Drepturilor Civile si Politice. Defineste „homofobia” ca o „teama irationala, sau aversiune, fata de homosexualitatea masculina si feminina…” Ungaria a adoptat o noua Constitutie anul trecut care defineste casatoria crestina, iar Lituania se pregateste si ea sa interzica casatoriile homosexuale in constitutie. Diferite municipalitati din Moldova au adoptat ordonante municipale care interzic propaganda homosexuala, intre ele Balti, Sorochi, Cahul, etc. Rusia deja a facut-o, si Ucraina dezbate legislatie similara la nivel national.

Dintre cei 33 de europarlamentari romani au votat 26, 25 pentru si unul impotriva. Impotriva a votat dl Sebastian Bodu, iar pentru, Ramona Manescu, Adina Valean, Renate Weber, Adrian Severin, Vadim Tudor, Elena Antonescu, Elena Basescu, Minodora Cliveti, Ioan Enciu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marin Marinescu, Iosif Matula, Norica Nicolai, Ioan Pascu, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Victor Bostinaru, Corina Cretu, George Cutas, Stefan Pascu, Daciana Sarbu, Csaba Sogor, Claudiu Tanasescu, si Silvia Ticau. Nu au votat Gigi Becali, Iulian Winkler si Lazlo Tokes.

In plus, grupul pro-homosexual al Parlamentului European a intocmit un material de promotie video a drepturilor homosexuale. Printre cele 53 de personaje care apar in clipul video e si dna Renate Weber.

Ce putem deduce din acest comportament? Ca reprezentantii nosti in Parlamentul Europei gindesc in termeni straini valorilor crestine si ale noastre. Ca nu ne reprezinta si ca trebuie adusi acasa la primul vot care, din nefericire va avea loc doar in mai 2014. Ca unii dintre ei se numesc crestini, in public, dar gindesc si actioneaza contra valorilor crestine in actiunile lor oficiale. Aici vorbim in special de Adina Valean care s-a proclamat, nu o data, in public, ca fiind crestina, dar actioneaza altfel. Apoi vorbim de dl Vadim Tudor, care iarasi a votat pentru homosexuali. Si nu e prima data. A mai facut-o in septembrie 2009 cind a votat o Rezolutie a Parlamentului European care condamna Lituania pentru ca a interzis un mars homosexual la Vilnius. In Romania, dl Tudor se declara impotriva homosexualitatii, dar in functia publica care o are, ii sprijineste. In plus, dl Tudor se identifica frecvent in spatiul public roman ca fiind crestin, cititor avid al Bibliei. Am atras atentia asupra voturilor lui in sprijinul homosexualilor atunci si vedem ca dinsul continua sa submineze valorile crestine ale romanilor pe care pretinde sa-i reprezinte. La fel ne surprind voturile dnei Elena Basescu al carei tata e mai moderat si mai respectuos fata de valorile traditionale ale romanilor. La fel dl Claudiu Tanasescu care provine din partidul Romania Mare, un partid care, ne spun liderii lui, se identifica cu valorile crestine si traditionale ale poporului roman. Oare ne mint acesti oameni? Nadajduim ca nu, dar incongruanta dintre afirmatiile lor publice si comportamentul lor oficial ne da mult de gindit.

Daca europarlamentarilor romani care se autodefinesc ca fiind crestini le este rusine de valorile crestine, dlui Buzek, europarlamentar polonez, si pina recent presedinte al Parlamentului European, nu ii este. A votat impotriva Rezolutiei. Dl Buzek e crestin si a mentinut o pozitie crestina consecventa pe duratia presedintiei lui.

AFR va recomanda: In linkul care vi-l dam puteti accesa urmatoarele informatii: (1) un comentariu din partea unui grup homosexual european privind Rezolutia; (2) linkuri care duc la textul Rezolutiei si al listei de voturi. Va incurajam sa intrati si sa cititi. Mai ales lista voturilor unde homosexualii europeni clasifica europarlamentarii in doua grupe: (1) grupul celor „loiali” homosexualilor (in care intra, printre altii, dna Renate Weber si dl Vadim Tudor”) si (2) grupul „rebelilor” (unde intra dl Sebastian Bodu si polonezul Buzek). http://www.lgbt-ep.eu/press-releases/european-parliament-strongly-condemns-homophobic-laws-and-discrimination-in-europe/

Votul a fost dat la repezeala fara ca dezbaterile sa fie anuntate cu mult timp inainte. Dl Bogdan Mateciuc, Director Executiv AFR, a pregatit si publicat online, reactia AFR la Rezolutia saptaminii trecute.

Sursa: AFR

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php