Basescu recidiveaza! Presedintele sustine obsesiv “Statele Unite ale Europei”!

1 2.154

Traian Basescu a pledat in luna august, ca din senin, pentru “cedari masive de suveranitate” in favoarea proiectului mamut Statele Unite ale Europei, in contradictie totala cu Constitutia si subminand constient independenta Romaniei. Ulterior s-a dovedit ca lansarea acestei teme de discutii nu a fost deloc intamplatoare, in ultimele saptamani o serie de personaje importante ale scenei politice si economice europene iesind la rampa cu aceeasi idee. Nu-i asa ca totul parca face parte dintr-un plan coordonat si bine pus la punct? Iar pentru ca subiectul sa nu dispara din atentia publica si pentru a prinde “radacini” in constiinta colectiva, presedintele a reiterat ieri necesitatea trecerii la o politica bugetara si fiscala unica, precum si la constituirea Statelor Unite ale Europei.

“Astazi, in aceasta criza, avem si solutia viitorului. Ceea ce inseamna o sansa pentru Europa de a garanta prospetritatea cetatenilor ei se numeste mai multa integrare, iar eu mi-as permite sa spun – Statele Unite ale Europei, care sa respecte valorile noastre, care sa tina cont de specificul cultural al fiecarei tari, care sa protejeze fiecare minoritate, dar care, in acelasi timp, sa aiba forta sa ne proiecteze acolo unde pot fi sau pot spera sa fie cei 500 de milioane de europeni, adica la pupitrul de comanda al procesului de globalizare, nu la remorca acestuia”, a declarat Traian Basescu, citat de agentiile de presa, la o conferinta a Partidului Popular European, tinuta la Parlamentul Romaniei.

“Este responsabilitatea noastra, a generatiei actuale de politicieni, sa avem curaj sa vorbim despre Statele Unite ale Europei, sa le proiectam, sa avem forta politica sa ne convingem cetatenii ca aceasta este solutia”, a mai spus presedintele. Cu alte cuvinte, romani, vi se pregateste ceva!

PS: Sclavul perfect este acela care se crede liber!

Sursa: FrontPress.ro

1 Comment
  1. Robert says

    Din pacate, subminarea independentei Romaniei NU este in contradictie TOTALA cu Constitutia….

    Art. 148, (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php