Suedia, sub OCUPAȚIA imigranților: Statul este în pragul PRĂBUȘIRII

Situația din Suedia pare să fi scăpat de sub control: statul este neputincios (și nedoritor) să facă față crizei imigranților care ocupă țara.

Imigranți, manifestându-și „recunoștința” față de statul suedez

 

Situația securității cetățeanului în Suedia este atât de critică încât șeful poliției naționale, Dan Eliasson, a cerut public ajutor; poliția a devenit neputincioasă în a rezolva singură problemele.

În iunie, poliția suedeză a difuzat un nou raport, „Utsatta områden 2017” („Zone vulnerabile 2017”), cunoscute ca „no-go zones” sau zone unde n poate fi instituită domnia legii. Documentul arată că cele 55 de no-go zones din 2016 au devenit 61.

În septembrie 2016, premierul Stefan Löfven și ministrul de Interne Aners Ygeman au refuzat să accepte realitatea: doar 14% dintre infracțiunile din Suedia erau rezolvate, iar 80% dintre ofițerii de poliție se gândeau să renunțe la meseria lor.

Ambii miniștri au refuzat să numească asta o criză. Ygeman a declarat: „Ne aflăm într-o situație foarte grea, însă criză este cu totul altceva.”

După un an, șeful poliției naționale din Suedia numea situația „acută”.

Suedia seamănă tot mai mult cu un stat eșuat, comentează Gatestone Institute: în cele 61 de zone unde legea nu poate fi aplicată acționează 200 de rețele infracționale cu circa 5000 de membri.

Situația în douăzeci și trei dintre cele 61 de zone se află la un nivel deosebit de critic: copii de numai 10 ani sunt implicați în infracțiuni grave, inclusiv cu arme și droguri, și sunt literalmente antrenați să devină infractori.

Însă gravitatea depășește crima organizată: în iunie, cu ocazia unor violențe de stradă, polițiștii din orașul Trollhåttän, au fost atacați de aproximativ o sută de tineri mascați, majoritatea somalezi. Violențele au continuat timp de două nopți.

Dar violențele de stradă sunt numai o parte din problemele de securitate ale Suediei. Potrivit datelor guvernamentale, în 2010, nu erau „decât” 200 de islamiști radicali în Suedia. În iunie, șeful serviciului secret (Sapo), Anders Thomberg, declara presei că țara se confruntă cu o provocare „istorică”, înregistrându-se „mii de islamiști radicali în Suedia”.

Jihadiștii sunt concentrați mai ales în Stockholm, Götteborg, Malmö și Örebro, potrivit Sapo. „Acesta este ‘noul normal’… Este o provocare istorică, cercurile de extremiste cresc”, spunea Thomberg.

 

articolul integral pe Evz.ro

Comments (2)
Add Comment
  • brrrr........

    pai maimutele au venit sa cucereasca nu sa fie absorbiti respectiv sa se integreze, ce e asa greu de inteles? si astfel brejvik et sleahta or migreze din norwegen land si or sa fie la moda tare in swedenland

  • Ionut Moraru

    Pai unde este marea siguranta si lipsa de infractionalitate mult trambitate in Suedia si Norvegia??? Propaganda globalista de doi bani. Slava lui Dumnezeu ca m-am nascut in Romania!