Soros și Hillary au pierdut bătălia: Trump a fost desemnat președinte de colegiul electoral

În SUA s-a petrecut ceva incredibil, fără precedent: deși s-a dus o campanie acerbă pentru ca o parte dintre electorii lui Trump să o voteze pe Hillary, în realitate, candidatul care a fost „trădat” a fost tocmai Hillary, patru dintre electorii săi votându-l pe Donald Trump. Astfel, acesta a obținut votul a 306 electori, față de 232 câți au susținut-o pe Hillary Clinton, și a trecut și acest hop.

 

În ianuarie mai rămâne ca votul electorilor să fie validat de Camera Reprezentanților și la butoanele celui mai puternic stat din lume se va afla un om care a militat împotriva așa zisei corectitudini politice care le-a băgat tuturor pe gât homosexualitate, imigranți, discriminare pozitivă (favorizarea minoritarilor în raport cu majoritarii etnici și sexuali).

Pe lângă gașca lui George Soros, păpușarul care le sufla în ureche ce să facă atât lui Obama, cât și lui Hillary, și gașca islamizatorilor Europei, în frunte cu Angela Merkel și Francois Hollande, vor avea viață grea. Din fericire pentru toți, grea dar scurtă. De ce? Pentru că anul 2017 este anul care îi va mătura de pe scena politică, ca urmare a alegerilor care vor avea loc atât în Germania, cât și în Franța.

În condițiile în care puterile din Germania și Franța s-au arătat ostile față de alegerea lui Donald Trump la Casa Albă, ne așteptăm ca noul președinte american să le critice politica față de imigranți suficient de puternic încât acest lucru să contribuie la sfârșitul carierei politice a lui Merkel și Hollande. Ceea ce nu poate fi decât un mare câștig pentru națiunile europene.

 

de Adrian Albu Cunoaște Lumea

Comments (0)
Add Comment