Miracole la înmormântarea lui Justinian Chira. Trei minuni ortodoxe care îți dau fiori

Filmul de la înmormântarea Arhiepiscopului Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, ÎPS Justinian Chira, decedat pe 30 octombrie, la vârsta de 95 de ani, postat pe Youtube, dă fiori celor care l-au văzut.

Filmul  conţine, susțin autorii acestuia, cel puțin trei minuni care ar dovedi sfințenia arhiepiscopului, considerat sfânt încă din timpul vieții și supranumit “voievod al Maramureșului”.

A deschis ochii când era pus în groapă, zâmbea în sicriu, iar geamul sicriului s-a aburit pentru că respira ca unul viu, pentru că Sfinții sunt vii”, scrie și siteul ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com.

Minunile s-au produs pe când sicriul cu trupul neînsuflețit al Înaltpresfințitului era coborât în mormântul mănăstirii maramureșene Sfânta Ana- Rohia, unde își doarme somnul de veci și Steinhard, autorul celebrului “Jurnal al Fericirii”.

ÎPS a dus o viață de sfânt și era un promotor al Sfinților Închisorilor.

 

sursa: NapocaNews

Comments (4)
Add Comment
  • IO...

    Mai fratilor omul asta traia inca.Sa nu fi facut o crima cei ce-l cocolosesc prea mult intru sfintenie.

  • calin eugen

    Ti se face pielea de gaina!…Preacuviosul a fost promotor al Sfintilor Inchisorilor…Asta cam spune totul.O mangaiere,o mare mangaiere din partea Bisericii…

  • iulian

    Cer iertare, dar cele indicate in clip nu se pot numi minuni. Umbrim memoria tuturor sfintilor, stiuti si nestiuti, daca vom considera cele 3 criterii propuse in clipul video ca fiind doveditoare de sfintenie… Parintele Iustinian are prea multe alte argumente de partea sa, ca sa consideram dovedita sfintenia sa de acele detalii marginale.

  • Moraru Ionut

    Banuiuesc sa sarmanul a fost ingrapat de viu….din greseala!