USR monopolizează scena protestelor de la Cluj. Clujenii s-au săturat de ei

Tot mai mulți clujeni se arată dezgustați de modul în care USR, partidul lui Nicușor Dan, monopolizează scena protestelor de la Cluj-Napoca împotriva Guvernului Grindeanu.

Foto: EnterTrainer TV

 

Câțiva i-au transmis chiar în Piața Unirii lui Bogdan Bob Rădulescu, cel care a înființat filiala USR de la Cluj, că s-au săturat să-l audă tot pe el la microfon. Răspunsul lui a fost sec: orice protest nu poate rezista fără un MC.

Duminică, Bogdan Bob Rădulescu a spus deschis în fața a mii de clujeni care au îndurat frigul să iasă la protest că el susține USR și a consemnat și că a întemeiat organizația locală de Cluj a partidului.

Același Bogdan Bob Rădulescu, membru al trupei “Epic Show” a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu suma de 2.000 de lei pentru fapte de discriminare, după ce într-o emisiune tv, actorul a folosit un limbaj suburban la adresa credincioșilor și a preoților ortodocși. Printre cele mai blânde apelative folosite de actor la adresa comunității ortodoxe, amintim: “scârbă de religie ortodoxă”, “viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, “analfabeți, tâmpiți și mulți”. Acesta a mai spus că în momentul în care se va preda religia în școală, bisericile vor fi incendiate.

“În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”. Despre manualele de religie, Bob a spus că sunt “mânjite cu c…t”.

Printre cei care au protestat la Cluj zilele trecute s-au aflat și parlamentarii USR de Cluj: Mihai Goțiu, care a adormit în Parlament la dezbaterea pe bugetul național (cu salar de 17.000 de lei plătit din bani publici), si Adrian Dohotaru.

sursa: NapocaNews

Comments (6)
Add Comment
  • Ionut Moraru

    Are cineva impresia ca exista un singur crestin in organizatia evreiasca sorosiata a lui Plicusor Mucusor Dan?

    • dan paval

      NUUUUUUUUUU!

  • Ionut Moraru

    Daca inchizi ochii si il asculti pe individul din poza nu sti daca vorbeste Lenin, Stalin sau…..Bobitza Radulescu.

  • calin eugen

    Of, Doamne,si cat am suferit ptr. introducerea religiei in scoli(desigur,nu numai eu,ci si multi,multi altii)…

  • Adrian

    Cămașă de forță pentru nebunul ăsta și dus la o Mânăstire sa iasă dracii din el.

    • Sorel

      neah, asta la cat e de indracit, spurca sfintele locasuri