Eveniment memorial la Alba Iulia. „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste”, cu participarea dr. Galina Răduleanu, fost deținut politic

Vă invităm la evenimentul memorial „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste„, care se va desfășura Duminică 7 aprilie 2024, ora 11 (după Sf. Liturghie), la Biserica Memorială „Mihai Viteazul”, din Alba Iulia, Str. Mitropolit Simion Ștefan nr. 5.

Participă:

  • dr. Galina RĂDULEANU, (fostă deținută politic)
  • Coriolan BACIU, președinte al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu
  • Florin DOBRESCU

Evenimentul este dedicat medicilor și studenților mediciniști care s-au sacrificat în Rezistență și în temnițele comuniste, îndeplinindu-și menirea de a alina suferințele semenilor.

Dorim astfel să venim în întâmpinarea declarării de către Biserica Ortodoxă Română a anului 2024 ca „An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, readucând în memoria societății românești chipurile nenumăraților medici sau studenți mediciniști care și-au sacrificat libertatea și chiar viața, acordând alinare suferințelor semenilor lor aflați în grea restriște sau luptând efectiv împotriva tiraniei ateo-comuniste.

Intrarea este liberă.

Relații la Tel./WhatsApp: +40722749249 

Comments (0)
Add Comment