Tucker CARLSON pleacă de la Fox News. Acțiunile Fox se PRĂBUȘESC.

Celebrul realizator TV Tucker Carlson pleacă de la Fox News.

Tucker Carlson, un prezentator emblematic al Fox News, care prezenta o emisiune de seară foarte urmărită a postului TV preferat de conservatorii americani, a decis să se despartă – cu efect imediat – de canalul de televiziune menţionat, au anunţat luni reprezentanţii acestuia, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Fox News Media şi Tucker Carlson s-au pus de acord pentru a se despărţi. Îi mulţumim pentru serviciile aduse postului nostru în calitate de prezentator şi, anterior, în calitate de consultant”, au precizat reprezentanţii Fox News într-un comunicat.

Prezentând „Tucker Carlson Tonight” începând din 2016, jurnalistul de televiziune, în vârstă de 53 de ani, a devenit una dintre cele mai influente voci ale Americii conservatoare.

Emisiunea lui de vineri a fost ultima, iar el urmează să fie înlocuit încă de luni în acel segment strategic, la o oră de maximă audienţă, a precizat postul Fox News, care face parte din imperiul mediatic al miliardarului Rupert Murdoch.

Opozant al avortului şi mare apărător al dreptului de a purta arme de foc, prezentatorul TV Tucker Carlson nu a ezitat niciodată să îşi expună opiniile într-o emisiune care se revendica, pe site-ul său, duşmanul declarat al minciunii, promiţând să pună întrebările pe care publicul le-ar pune – şi să ceară răspunsuri.

Acțiunile Fox Corporation au scăzut cu până la 5% luni și au pierdut 930 de milioane de dolari din valoarea de piață după ce a fost anunțat că Fox News Media s-a despărțit de prezentatorul Tucker Carlson, scrie Business Insider.

Candidatul la prezidențialele SUA Robert F. Kennedy, afirmă într-o postare pe Twitter că Fox s-a despărțit de Tucker Carlson la cinci zile după ce a trecut „linia roșie”, recunoscând că televiziunile au promovat un vaccin letal și ineficient pentru a face pe placul advertiserilor lor din industria farmaceutică.

„Monologul uluitor de curajos al lui Carlson din 19 aprilie a încălcat cele mai mari două reguli ale televiziunii: Tucker a spus adevărul despre modul în care agenții de publicitate lacomi ai companiilor farmaceutice controlează conținutul știrilor TV și a criticat prezentatorii de știri servili pentru că au promovat vaccinuri despre care știau că sunt letale și fără valoare. Timp de mulți ani, Tucker a avut cea mai mare audiență din țară, cu o medie de 3,5 milioane de persoane – de 10 ori mai mare decât CNN. Fox tocmai a demonstrat puterea terifiantă a Big Pharma.”, afirmă Kennedy.

Cine este „patronul”? Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează „fake mass media” care l-a sabotat pe Trump.

Comments (0)
Add Comment