O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de polițiști în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască pe stradă

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție la Cluj Napoca.

Polițiștii spun că au luat-o pe femeie cu forța „din cauza stării medicale a acesteia”, dar pe imaginile filmate se vede cum persoana în cauză este înconjurată de polițiști și târâtă până la Salvare, aceasta opunându-se din răsputeri.

Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuala, nepurtând mască de protecție, fiind informată despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identității, însă persoana în cauză nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție Cluj.

Un cetățean susține că femeia avea masca la mână, dând-o jos pentru câteva secunde, fiind surprinsă de către Poliția Locală.

„Este o vecina de-a mea..a avut masca la ieșire dintr-un magazin si cand a ieșit și-a pus-o sub barbie si erau in preajma un polițist de la Sectia 2 însoțit de un milițian local …repede sa ii facă amenda …papitoiul ala de la locală …femeia este fara venit direct pt ca are o fetița cu probleme iar soțul lucrează cu ziua … ea nu a vrut sa stea sa i se întocmească PV …si cel de la locală a imbrancit-o apoi a sărit si polițistul ambii au trântit-o la pământ ca pe cine știe ce infractor periculos !…apoi au chemat ambulanta pt ca femeia striga sa-i dea drumul …ce vremuri, ce rahati avem in locală …tragic”, a scris Mihai Kovaci, citat de Ochiul Clujean.ro.

Sursa: R3Media

Comments (3)
Add Comment
  • IO...gerules

    Autoiritatile din Romania procedeaza,in zilele noastre de astazi,ca pe vremea jidanilor cominternisti stapanitori a toata Romania anilor 1944-1964.Rusine si scarba.Oare acest popor nu se va mai ridica?Oare nu va fi,nu va apare acea minune care sa-i impinga pe romani peste digurile somnolentei lor,a comoditatii si a inconstientei existeei lor?Politistii astia din zilele noastre sant biete unelte inspaimantate de ordinile date cu emfaza in mod cinic si criminal,de catre o autoritate temporara,autoritate ce se va spulbera la cea mai mica batae de vint al uraganului care e in framantare acum ,in aceste momente,peste intreaga Planeta.

    • Alin Lucian

      Și ăsta este doar începutul. Nu trebuie să stăm pasivi la așa ceva dacă vedem, ci să ne unim toți.
      Acei polițiști trebuiesc zburați dar cât mai repede.

  • AVRAM IANCU

    S-A GASIT PE CINE SA ARESTEZE POLITIA ASTA DE VELAT/ARAHAT,pe o femeie cu un copil bolnav.poate ca voia chiar atunci sa-si aranjeze masca pe fata dar animalele alea ofuscoase la datorie au inhatat-o . O PLINGERE LA PROCURATURA PT. ABUZ IN SERVICIU SI LIPSIRE DE LIBERTATE I-AR MAI POTOLI PUTIN PE PROSTII AIA ,ANGAJATI TOTI CU PILE!