28 februarie. Zi memorabilă pentru români și pentru Regele Mihai

28 februarie este o zi importantă și cu o încărcătură istorică majoră pentru români. În această zi, în urmă cu 23 ani, avea loc un moment notabil în istoria românilor.

În 1997, Regele Mihai a revenit din exil, fiind pentru prima dată după 1989 când sosirea suveranului este acceptată de toate formaţiunile politice. Regele Mihai a reprimit paşaport românesc.

Evenimentul a avut loc în timpul în care președintele Emil Constantinescu se afla la conducerea României. Atunci, Regelui Mihai i-a fost redată cetățenia română și i-a fost acordat permisul de a intra în țara noastră. Trebuie amintit că a fost întâmpinat de zeci de mii de români.

Comments (2)
Add Comment
  • IO../gerules

    Extraordinara zi,dar de ziua plecarii handicapatului din Romania anilor 45 nu va amintit,de 23 augustul negru 1944 nu va amintiti?Ce lucruri nemarete a facut acest personaj malefic pentru Romania.Cine il regreta si-l apreciaza este ori un dusman al poporului roman ori un timpit.

  • mosu

    Bine a facut ca a venit-a recuperat avere de un miliard jumatate de euro-altfel o instrainau baietii destepti care au nenorocit Romania.