Pe de o parte, PSD susține referendumul pentru familia naturală, pe de alta promovează valorile LGBTQ și „diversitatea familială”

PSD nu este un partid. Este o gasca infractionala. Nu are, de fapt, nici doctrina si nici ideologie. Nu are nici macar un program politic de la care sa se revendice. Are doar documente de partid, pe hartie si interese de sorginte penala, in realitate.

PSD este pur si simplu o adunatura de epigoni jalnici ai unei remanente tentatii ideologice de Stanga, manipulata, santajata si recompensata in stil mafiot, condusa de o banda de indivizi cu vocatie infractionala, care isi pastreaza coeziunea doar prin intermediul intereselor legate de accesul ilegal la resursele statului. Resurse pe care le acceseaza si insuseste in chip fraudulos. Iar exceptiile, rare si incomode pentru „partid”, nu fac decat sa confirme regula.

Ultima demonstratie a lipsei de coerenta doctrinara – a lipsei de de doctrina, de fapt – ne-a fost servita de Ministerul Educatiei, care propune crearea unei retele de profesori progresisti, care sa indoctrineze copiii si adolescentii cu valorile LGBTQ si cu cele ale familiilor alternative!

Ipocrizia la cotele grotescului: pe de o parte, PSD sustine modificarea Constitutiei, modificare prin care sa se precizeze ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie iar pe de alta parte, sustine prin intermediul Ministerului Educatiei valorile LGBTQ si promoveaza „diversitatea familiala”.

Asa cum am scris de atatea ori, PSD nu face decat sa aresteze pe ici, pe colo, discursul crestin-democrat/conservator al inexistentei Drepte politice si sa il foloseasca ipocrit in functie de necesitati. PSD nu crede in nimic altceva, decat in perpetuarea sa la putere, cu orice pret, intru devalizarea pe mai departe a bugetului de stat si prezervarea propriilor privilegii politico-economice. Atat.

Nu trebuie sa omitem faptul ca intreaga „filozofie” a Strategiei parentale 2018-2025 musteste efectiv de idei marxiste si neomarxiste – extrase parca din Teoria critica a Scolii de la Frankfurt, referitoare la faptul ca realitatea obiectiva nu exista in ceea ce priveste familia, ci ea este un artefact tributar unui determinism care incatuseaza si opreseaza realitatea. Ca sa vezi! De aceea familia traditionala este depasita si reprezinta efectul conservatorismului societal.

Citesc si nu imi vine sa cred!

Cand ziceati ca se organizeaza referendumul ala ?

 

de Daniel Uncu, Facebook

via Știri pentru viață

Comments (0)
Add Comment