Tucker Carlson, realizator al celui mai urmărit post TV din SUA: Soros a încercat „să răstoarne Guvernul ales democratic din România”

Jurnalistul american Tucker Carlson, vedeta indiscutabilă a postului american Fox News, cel mai urmărit post TV de peste Ocean,  a menționat România într-un documentar pe care l-a realizat despre magnatul George Soros.

Mai precis, este vorba despre documentarul „Ungaria vs George Soroș: Lupta pentru civilizație”, realizat de Tucker Carlson pentru programul Fox Nation. Documentarul a avut premiera săptămâna trecută în Statele Unite și a stârnit o adevărată furtună de reacții negative din partea presei progresiste.

În documentar, Carlson documentează influența pe care Soroș o are asupra politicii europene și menționează, printre altele, eforturile acestuia de a răsturna guverne alese democratic în țări de pe continent.

„George Soroș a purtat un adevărat război, politic, social și democratic, asupra Vestului. Prin rețeaua sa de organizații non-guvernamentale a cheltuit miliarde încercând să elimine granițele naționale, să răstoarne lideri aleși democratic și să instaleze marionete aliniate ideologic în loc.

Eforturile lui Soroș au avut un succes remarcabil. În Statele Unite, a ajutat la alegerea unor procurori radicali, care refuză să aplice legea. În Europa, a încercat să răstoarne Guverne alese democratic în Georgia, România și Ucraina”, afirmă Tucker Carlson în documentar.

Mai mult ca sigur, vedeta americană se referă la protestele rezist din 2017.

La finalul lui 2017, think tank-ul american „The Capital Research Group” documenta, într-un material din opt părți, influența lui Soroș asupra politicii românești și protestelor din acel an.

Documentarul lui Tucker Carlson mai cuprinde o persoană familiară românilor: scriitorul american Rod Dreher, cunoscut pentru cartea sa „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini”, publicată la Editura Contra Mundum.

via R3Media

Comments (0)
Add Comment