Părintele Amfilohie, apel la UNITATE, din mijlocul ROMÂNILOR PREZENȚI la Iași: Setea de LIBERTATE și de UNITATE să bată puternic în sufletele noastre! Avem un ROST ISTORIC!

Părintele Amfilohie Brânză a ținut un discurs emoționant, luni, 24 ianuarie, în mijlocul românilor care s-au adunat la Iași să sărbătorească Ziua Unirii Principatelor Române.:

Nu putem să fim opriți de niciun obstacol în setea aceasta de Unitate și de Libertate, în ceea ce ne definește ca frați creștini români”, a subliniat părintele Amfilohie.

„În această calitate de fii ai lui Dumnezeu, avem o menire și un rost istoric. Trebuie să punem mai presus de interesele personale scopul major a Unității neamului nostru.

Setea de libertate si de unitate să bată puternic în sufletele noastre, să fie o pildă, precum a strămoșilor noștri. Să menținem o Românie unită, veșnic unită, în ceea ce Dumnezeu a hărăzit să existe.

Dumnezeu să alunge frica din sufletele noastre!

Suntem dintr-un neam de viteji, dintr-un neam de oameni care și-au înțeles destinul lor istoric!” a spus părintele Amfilohie, în fața miilor de români care s-au adunat să sărbătorească împreună Ziua Unirii Principatelor Române.

Comments (0)
Add Comment