„Progresiştii” încep să îşi arate colţii

„Progresiştii” încep să îşi arate colţii. Caramitru, Orban si întâlnirea de taina de la Guvern

Nici nu s-a instalat bine noul guvern şi susţinătorii „noului val” „progresist” încep să îşi dea arama pe față. O postare narcisistă a domnului Andrei Caramitru a devenit virală pe internet, în aceasta domnul Caramitru îşi subliniază „virtutea morală şi intelectuală” trăgând de şireturi Academia Română şi BOR. Asa isi dau  „progresiştii” singuri cu stângul in dreptul … dar ei nu realizează!

 Se spune că Ceauşescu, la început era un tânăr timid, dar laudele şi omagiile lui CV Tudor şi Adrian Păunescu l-au transformat în dictatorul care nu mai avea nici o legătură cu poporul. Faptul pare să se repete cu tânărul Caramitru căruia, deşi se face de râs cu fiecare nouă declaraţie, #Rezist-ul îi tot cântă la ureche că este un intelectual rafinat posesor al unei moralități superioare.

Gura Mincinosului …

 Pe toată perioada referendumului pentru susţinerea căsătoriei bărbat-femeie „progresiştii” au susţinut la unison că de fapt se urmăreşte scăparea lui Dragnea de puşcărie. O altă variantă susţinea că PSD vrea să folosească voturile de la referendum „la alte alegeri”. Ultima variantă a fost susţinută, cu precădere de jurnalistul Moise Guran în timp ce prima de cercurile #Rezist.

Acum, când Dragnea e la puşcărie iar PSD-ul alungat de la Guvern, cercurile „progresiste” au început să spună, fără pic de jenă adevărul. Caramitru însuşi oferă ca exemplu de înapoiere şi fundamentalism, faptul că BOR a organizat referendumul „pentru familia tradiţională”.

„Progresiştii” cu mâţa în sac …

Cum s-au văzut cu boii în căruţă au început să îşi arate adevărata faţă. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) și premier desemnat, Ludovic Orban, a avut niște „întâlniri cu societatea civilă”. Nimeni însă, nicio agenție de presă, nu a menționat cine au fost organizațiile nonguvernamentale cu care s-a consultat premierul desemnat și nici modul de selectare a acestora.

Totul face parte dintr-o scheme de aşa zise „consultări” , astfel mai întâi Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanţi IMM-urilor, ziua următoare cu „reprezentanţii” aşa numitei „societăţi civile” iar în ultima zi cu reprezentanţii partidelor, potrivit vrancea24.

Din schema de mai sus au lipsit reprezentanţii cultelor care reprezintă spiritual 99% dintre Români; mesajul pe care încearcă PNL să îl transmită este că noul guvern este în mod cert unul secularist.

Consultarea cu „societatea civilă”

Premierul desemnat a refuzat categoric întâlnirea cu ONG-urile din zona conservatoare, deşi o asemenea întâlnire i-a fost propusă. Ludovic Orban, Raluca Ţurcan și Florin Câţu au luat însă notițe (pe un caieţel) de la organizațiile seculariste într-o întâlnire ţinută în data de 21 octombrie anul curent. ACCEPT ar fi cerut mai multe condamnări pentru „limbajul urii” şi parteneriat civil , conform portalului Active News ! Nicio organizație pro-viață, pro-familie sau religioasă nu a fost reprezentată la această întâlnire cu „societatea civilă”.

„Societatea civilă” a fost reprezentată de chiloțarul Florin Bădiță, de asociația „Accept” şi de alte câteva ong-uri de care nu a auzit nimeni. Această întâlnire a fost organizată de către Tanase Stamule, un apropiat al președintelui liberal și de către Violeta Alexandru fost ministru pentru Dialog Social în Guvernul Cioloș, și fost director IPP.

Accept & co. vine la un premier desemnat cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor faimosului „hate speech” (discursul incitator la ură).

Premierul evident a dorit să transmită electoratului „progresist” şi LGBT-ist că guvernul său este deschis la a purta discuţii cu reprezentanţii acestei părţi a societăţii. Iar presa liberă şi independentă nu ţipă că cineva atentează la separarea puterilor în stat, vorba românului una e „sula şi una e prefectura”. Cum să ceri premierului, ca instanţele să emită mai multe condamnări?

Concluzia „serii”

 Caramitru recunoaşte că BOR a organizat referendumul iar noul guvern post „ciuma roşie” flutură steguletul LGBT. Se anunță vremuri grele, țara riscă să intre pe mâna chiloțarilor și rezistenților!

sursa: Războiul Informațional

Comments (0)
Add Comment