De la SRI direct în Guvern! Discret și totuși nu prea

Guvernul Tudose le are pe toate. Este parcă mai multicolor ca toate celelalte și trebuie să recunoaștem că este și transparent. Noul ministru propus pentru a prelua portofoliul fondurilor europene, lăsat liber de Rovana Plumb este Marius Nica scrie Bugetul.ro

O prezență discretă, ca orice fost ofițer de informații. Acesta a fost școlit chiar la Academia Națională de Informații pe care a absolvit-o în 2003 și ulterior a lucrat la MApN, ocupandu-se de prelucrare, analiza si sinteza a informatiilor, a fost manager pentru recrutarea de personal si responsabil cu managementul de risc.. Apoi a fost luat sub aripa Rovanei Plumb, devenindu-i consilier când aceasta era eurodeputat, iar apoi a urmat-o și la Ministerul Mediului si la Ministerul Muncii ca secretar general.

Nica a mai fost si consilier de stat pentru fostul premier Sorin Grindeanu si a ocupat si functia de ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie – noiembrie 2015. A absolvit  Academia de Informatii, a lucrat in MApN si a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, in calitate de secretar general, la Ministerul Mediului si la Ministerul Muncii.

 

integral pe Bugetul.ro

Comments (0)
Add Comment