Primarul Bârladului „V-aș scoate din oraș și v-aș împușca!”

Primarul Bârladului îi ameninţă cu moartea pe consilierii locali şi pe jurnaliştii care i se împotrivesc
Primarul Constantin Cosntantinescu a avut o nouă ieşire publică necontrolată, cu câteva minute înainte de şedinţa de Consiliu Local Bârlad din 27 martie.

„V-aş împuşca pe loc, domnilor. V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca! V-aş scutura şi iar v-aş împuşca, încă o dată!”
Edilul-şef al Bârladului, Constatintin Constantinescu, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de consilierii locali şi jurnaliştii care îndrăznesc să pună la îndoială proiectele iniţiate de el în termeni cât se poate de deplasaţi. Fără a ţine cont că vorbele sale pot trece drept ameninţări cu moartea, şi-a dat drumul tirului de vorbe necontrolate în prezenţa tuturor consilierilor locali şi al mass-media. Joi, 27 martie, cu puţin timp înaninte de începrea şedinţei ordinare a Consiliului Local (CL) Bârlad, Constantinescu le spunea tuturor celor prezenţi:

„A venit domnul Adiguzel (investitorul străin care a cerut consiliului local un teren intravilan pentru a ridica o fabrică de ansamblat tractoare – n.r.) şi mi-a zis că o va face la Craiova. Dacă băieţii nu vor, asta este. Mulţumim Cezara (Cezara Mironică, şef secţie Bârlad al cotidianului „Vremea Noua”), mulţumim domnilor! Asta este! V-aş împuşca pe loc domnilor! V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca… V-aş scutura şi iar v-aş împuşca, încă o dată!”.
Comentariile deplasate ale primarului Constantinescu vin la o lună după ce prin CL Bârlad a trecut un proiect de hotârăre privind scoaterea la licitaţie a unui teren în suprafaţă de aproximativ 5 hectare în extinderea Centrului de Afaceri Tutova. Preţul licitaţiei, de numai 2 lei/mp, dar şi situaţia financiar-contabilă a SRL-ului care a depus scrisoarea de intenţie privind investiţia pe care dorea să o facă în Bârlad, a stârnit neîncrederea consilierilor din opoziţie. Nu am reuşit să-i contactăm pe cei doi consilieri PP-DD, Mihai Petrov şi Marcel Vasilache, după ameninţările emise de Constantin Constantinescu.

 Surse  Adevarul ; Bârlad Online via Starea Natiunii

Comments (0)
Add Comment