19 MARTIE: SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ

La Târgu-Mureș, românii au fost loviți, bătuți și înjurați în plină stradă. Jandarmii au fost umiliți, având ordine de la București să nu riposteze. O parte din hoardele venite de la Budapesta la meciul de la București au venit acum să agite spiritele cu un așa-zis ținut secuiesc. UDMR vrea autonomie teritorială, steag și limbă maghiară oficială în statul român. Românii din Harghita, Covasna și Mureș sunt abandonați de un guvern și un parlament venite pe €”val” după promisiunea că nu vor aduce la guvernare organizația extremistă, ilegala, UDMR.

Pe 19 martie, între orele 16 și 19, românii din Târgu-Mureș vor manifesta pașnic pentru drepturile și demnitatea lor, pentru a protesta împotrivă pericolului numirii unor prefecți UDMR a căror agendă este clar antiromânească. La miting sunt așteptați și cetățeni români de etnie maghiară, sătui de viața oferită de UDMR după 20 de ani de când a fost permanent la guvernare.

Să-i sprijinim așadar pe românii noștri, mergând pe 19 martie la oră 17.30 în centrele localităților noastre într-un gest de solidaritate românească, să simtă frații noștri din centrul țării că măcar noi nu i-am abandonat.

sursa

Comments (0)
Add Comment