PNŢCD anunţă înscrierea în partid a mai multor liberali

Mai mulţi liberali şi lideri ai Partidului Forţa Civică au decis să se alăture PNŢCD, dezamăgiţi de proiectul USL, a declarat, astăzi, Vlad Moisescu, prim-vicepreşedintele PNŢCD.

Potrivit lui Moisescu, printre filialele PNL care au decis să se înscrie în PNŢCD se numără cele din Neamţ, Olt, Dolj, Buzău, Bacău.

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a susţinut că în partid au venit „grupări întregi” şi din PDL, mulţi dintre ei fiind foşti ţărănişti, fiind vorba de filialele din Iaşi şi Constanţa.

„A existat un fenomen, după 2000, din partid au plecat mulţi ţărănişti spre PNL şi PDL. Partidul este deschis acestor noi membri, condiţionând însă intrarea oricui în funcţie de criteriile de moralitate, valori, principii şi proiectul 2014 – Anul Corneliu Coposu”, a completat Pavelescu, citat de Agerpres.

Unul dintre membrii FC care au aderat la PNŢCD este Iulian Crăciun. El a afirmat că s-a înscris în PNŢCD pentru că „partidul sprijină spiritul întreprinzător şi crede în valoarea proiectului politic”.

„Am decis să ader la Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat din convingerea că românii ca mine, care se luptă să reuşească în viaţă prin propriile forţe, au nevoie să se regăsească şi să manifeste într-o formaţiune politică”, a declarat Iulian Crăciun într-o conferinţă de presă susţinută luni, 3 februarie, a.c., la sediul central al partidului.

sursa: RL Online

Comments (0)
Add Comment