MARIOARA MURARESCU a fost înmormântată cu onoruri militare, la cimitirul Mănăstirii Cernica

MARIOARA MURARESCU a fost înmormântată cu onoruri militare marţi, în jurul orei 14.20, la cimitirul Mănăstirii Cernica de lângă Bucureşti, în prezenţa familiei, dar şi a câtorva sute de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă.

 

 MARIOARA MURARESCU. Slujba de înmormântare a avut loc la Mănăstirea Cernica, sicriul cu trupul neînsufleţit al Marioarei Murărescu fiind scos din biserică în jurul orei 13.30, în aplauzele celor veniţi să o conducă pe ultimul drum.

 MARIOARA MURARESCU a fost înmormântată în cimitirul mănăstirii lângă părinţii ei, aceasta fiind dorinţa realizatoarei TV.

La funeraliile realizatoarei de televiziune au participat sute de persoane, apropiaţi, artişti, dar şi admiratori ai acesteia veniţi din toate colţurile ţării.

Colegii din Televiziunea Română, admiratorii şi prietenii care au vrut să-şi ia rămas bun de la fosta realizatoare TV Marioara Murărescu au putut-o face sâmbătă şi duminică, la capela Bisericii Doamna Oltea. Totodată, luni, la ora 12.00, trupul neînsufleţit al Marioarei Murărescu a fost depus la parterul clădirii Studiouri, în holul mare al Televiziunii Române.

Realizatoarea de televiziune MARIOARA MURARESCU a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei, MARIOARA MURARESCU a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti.

via Realitatea.net

Comments (0)
Add Comment