Dementa la superlativ : De ce s-au interzis in Franta prin lege cuvintele “mama” si “tata”

Adultilor le plac drepturile. Ei si le imagineaza si le si legifereaza. Le legifereaza la nivel national si international, in constitutii, tratate, conventii. Imaginatia lor in decretarea de noi drepturi este bine cunoscuta si pare a fi fara limite. Si e atit de prolifica incit nimeni nu le poate sta in cale sau sa tempereze inflatia de drepturi pe care cu totii o cunoastem. Nici chiar copiii, cele mai firave si inocente fiinte ale societatii. Adultii nu se gindesc la ei cind isi decreteaza propriile drepturi. Indraznim insa sa afirmam ca unele din aceste „drepturi ale adultilor” sunt de fapt crime legalizate pe care adultii le savirsesc impotriva celor mici. Astfel de crime sunt sunt multe si grave. Fiecare manifestare imorala inventata ori practicata de adulti este ridicata la rang de „drept al omului” fara a lua in considerare impactul lor asupra copiilor. Sunt, in consecinta, un fel de crime legale impotriva copiilor. Adultii au dreptul sa voteze, sa intre in parlament, sa legifereze. Cum le place. Copiii nu. Adultii se gindesc doar la ei, sunt egoisti, si nu iau in seama interesele fundamentale ori bunastarea morala si emotionala a copiilor. Un ultim exemplu, strigator la cer, tocmai parvine din Franta laica si agresiv seculara a socialistului Hollande, unde socialistii francezi au anuntat un proiect de lege pentru legiferarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex si eliminarea din actele oficiale a termenilor de „mama” si „tata” si inlocuirea lor cu termenul de „parinti.” De acum inainte micutii francezi vor fi identificati in actele oficiale ca avind „parinti”, nu „mama si tata”. [Link: http://www.newz.ro/stire/142242/franta-interzice-cuvintele-%27mama%27-si-%27tata%27.html]
Este absolut aberant si sfidator ce se intampla.
Doar pentru ca homosexualii doresc sa aiba libertatea de a adopta copii, pentru sa zicem 1% din populatie facem legi care afecteaza drepturile celorlalti 99%.
Aberatia asta idioata merge mai departe. In Anglia legea cretina vrea ca in casa copilul sa isi strige parintii „parinte 1” si „parinte 2”. Din nou majoritatea de 99% trebuie sa se supuna unor aberatii doar pentru ca mandria de doi bani a homosexualilor care vor sa adopte  copii nu suporta ca unul din „parteneri” sa fie strigat de copil „mama”.
Majoritatea a devenit apatica, tembela, a ajuns sa accepte orice doar pentru ca este comoda, lenesa si apatica.
Legea din Franta promovata de colegii de INternationala Socialista ai USL, spune ca daca pe strada copilul va striga „mama” sau „tata” Politia sa INTERVINA IMEDIAT si sa aplice amenda PENALA!
Sa va vad cum o sa le explicati copiiilor vostri ca ati fost atat de cretini si lasi incat doar de dragul idiotilor din USL o asemenea aberatie este posibil sa poposeasca cat de curand si in Romania!

Comments (0)
Add Comment