Marșul omagial și ceremonia în memoria lui Corneliu Zelea Codreanu

Marșul omagial și ceremonia în memoria lui Corneliu Zelea Codreanu – vineri 30 nov. 2012

(zi nelucrătoare prin lege).

 

Chemăm pe membrii și simpatizanții noștri să participe la această comemorare a uneia dintre cele mai negre zile din istoria poporului român, în care tocmai reprezentanții statului condus dictatorial de Carol al II-lea și clica sa de politicieni aserviți, l-au ucis mișelește, la doar 39 de ani, pe întemeietorului Mișcării Legionare, alături de alți 13 camarazi. Vom fi alături de toți cei care simt românește pentru a cinsti memoria lor și pentru a aminti tuturor românilor că asemenea crime politice nu trebuie să se mai întâmple niciodată.

1. Pentru cei care vor să participe la MARŞ:

a.) – ora 8,30 plecarea cu maşinile, din Bucureşti de la intrarea in parcul Cişmigiu din B-dul Schitu Măgurean, spre Biserica din comuna Săftica. Cei care nu au maşini sunt rugaţi să se anunţe din timp, la telefoanele indicate mai jos, pentru a li se rezerva loc în maşinile disponibile.

b.) – ora 9,3o-11,oo: biserica din Săftica (jud. Ilfov) – participarea la Sf. Liturghie a praznicului Sf. Andrei, Apostolul Românilor.

c.) – ora 11,oo: biserica din Săftica (jud. Ilfov) – plecarea în MARŞ pe traseul Săftica – Pădurea Tâncăbești – DN1(distanţa este de 7 km şi se parcurge într-o oră şi 10 min – maxim).

2. Pentru cei care vor să vină direct la comemorare, fără a mai participa la marş:

a.) ora 12,oo: București, de la intrarea in parcul Cişmigiu din B-dul Schitu Măgureanu, cu autocarul şi maşinile personale spre Tâncăbeşti.

b.) ora 13,3o – 15,00: Troița din pădurea Tâncăbești (DN1, km 31) – comemorarea. Menționăm că slujba de la troiţă va fi ţinută de monahii de la Mănăstirea Petru Vodă – jud. Neamț și de alți preoți din București și din țară.

3. ora 17,oo – 20,30: București, str. Veseliei nr. 21, sector 5, sediul Partidului „Totul pentru Țară” – continuă acțiunile comemorative, unde simpatizanții vor putea purta discuții libere pe tema fenomenului legionar şi a martirajului.

Pentru amănunte:

Tel. 0732153917 – Alexandru Onofrei

Comments (0)
Add Comment