N-O MAI LĂSAŢI, MĂ, CĂ AŞA NU MAI MERGE MULT!

Motto 1:

”Ci căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate acestea vi se vor adăuga.

Nu purtaţi deci grija zilei de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. I-ajunge zilei răutatea ei! 

Biblia lui Anania – Matei: 6.33,34

Motto 2:

”Legea onoarei: mergi numai pe căile indicate de onoare. Luptă, nu fi niciodată mişel. Lasă pentru alţii căile infamiei. Decât să învingi printr-o infamie, mai bine să cazi luptând pe drumul onoarei.”

Căpitanul Corneliu Codreanu – Cărticica Şefului de Cuib

 

 Întrebare:

”Ce aţi desfiinţa în România pentru ca lucrurile să se mişte mai bine?

Răspuns:

”Nu cred că trebuie să desfiinţezi ceva ca lucrurile să meargă mai bine, cred că trebuie să construieşti şi ca să construieşti în primul şi-n primul rând trebuie să construieşti prin educaţie, ori eu cred că cel mai important lucru în momentul de faţă e să încercăm să îi educăm pe cei tineri, chiar foarte tineri, în a schimba această viziune, această mentalitate.”

       Aţi auzit de Niels SCHNECKER? Dacă nu-l cunoaşteţi după nume îl ştiţi sigur după mutră – un tip cu ”parul rar, care în ultimul timp îşi cam face veacul pe la Antena 3. Un mason dovedit. Ei bine, răspunsul de mai sus îi aparţine şi este extras dintr-un interviu al respectivului, apărut pe site-ul ”Ştiri fel de fel. Schimbarea mentalităţii la care se referă acest Schnecker este legată de nemulţumirea lui cum că în România oamenii au viziunea numită ”Las-o, mă, că merge şi aşa.  

     Extraordinar! Ce sentimente sublime, faţă de POPORUL ROMÂN, îl animă pe acest cetăţean internaţional, că doar aşa sunt ei, masonii, nu?! Mai rar aşa ceva!

     Problema, însă, ţine de faptul că omul nu este prea consecvent. Şi nu că ne-ar interesa pe noi prea tare de acest Niels, dar masonul, în noua sa calitate de reporter, realizator şi comentator analist de televiziune, este, implicit şi formator de opinie. Şi doar văzurăm cât de mult îl apasă pe el problemele ce ţin de educaţia tinerilor români şi… nemasoni!

     Nu mai departe decât alaltăieri, imediat după data de 29 iulie, ziua Imnului Naţional al României de care nimeni din mass-media, formatoare de opinie în întregimea ei, n-a pomenit un cuvânt deoarece erau prea ocupaţi cu spectacolul de circ numit Referendumul pentru demiterea Preşedintelui, imediat deci, la o emisiune a Antenei 3, acest Niels dialoga, printre alţii, cu Viorel HREBENCIUC, ezoteristul-şef al PSD-ului, cum ”minunat este el alintat pe blogul lui Victor RONCEA. În faţa acuzelor, cu iz de nemulţumire personală, a câtorva persoane din platou ce susţineau că USL-ul nu a făcut tot ce trebuia şi mai ales ce putea pentru a fi demis Băsescu, Hrebenciuc vine şi îi contrazice pe aceştia spunându-le că, de fapt, au făcut tot ce se putea face de către nişte oameni bine intenţionaţi. În acel moment intervine Schnecker şi probabil tuturor celor care au văzut emisiunea şi au fost atenţi la acele pasaje, le vine sângele în cap. Masonul începe, pur şi simplu, să-l persifleze pe Hrebenciuc, în calitatea acestuia de om politic, pentru faptul că este, sau cel puţin se declară ca fiind, bine intenţionat!!!  Eu nu pot să descriu în cuvinte felul în care căşunase Schnecker pe Hrebenciuc, imputându-i acestuia faptul că el, de fapt ei, cei din USL, sunt oameni politici iar printre oamenii politici, atenţie acum, nu are ce căuta… BUNA INTENŢIE!

     Vă rog să mă credeţi, dragi cititori, că însuşi Hrebenciuc rămăsese mască în faţa tiradei lui Schnecker, în faţa vehemenţei cu care acesta din urmă le cerea politicienilor din USL să lucreze fără să ţină cont de BUNA INTENŢIE!

– ”În politică, Domnule Hrebenciuc, dumneavoastră vă raportaţi la bune intenţii?! Ce legătură are buna intenţie cu politica, Domnule Hrebenciuc?! (iertat să fiu dacă nu am reuşit să reproduc absolut exact cuvintele masonului).

     Iată, fraţi români, ăsta este comportamentul omului politic promovat pe unul dintre cele mai solicitate canale ale mass-mediei noastre. Auzind ei şi văzând, românii, cei care au ajuns să se închine la ”sfântul televizor, astfel de păreri, injectându-li-se în fiecare zi câte un pic din acest mod de gândire, oare ce comportament vor avea ei înşişi şi ce comportament vor pretinde de la cei care, dealtfel, hotărăsc soarta ţării?!

     Cu televizorul s-a minţit poporul, cu televizorul s-a tâmpit poporul. Iar poporul aşteaptă, în nebunia lui, binele naţional venit din partea acestor politicieni! Haide deh…!

     Politicianismul acesta împins până la desăvârşire, de tip mişelesc, s-a instalat atât de bine în România încât multora dintre noi li se pare ca fiind ceva firesc, iar celor mai tineri, care nu cunosc şi alte variante de conducere a unei ţări, li se pare că aşa şi numai aşa se poate trăi. Acest sentiment al lor este imediat vizibil după numai câteva minute de discuţie cu ei: ”păi, aşa este şi normal, nu?

     Nu, dragi tineri români, nu ăsta este normalul; ăsta este anormalul. Normalul pentru un om politic, pentru un om care îşi asumă imensa responsabilitate de a conduce o ţară, este cel lăsat de ultimul Căpitan al acestui neam, întemeietorul Mişcării Legionare, Corneliu Codreanu: luptă-te, în calitate de politician, dar nu fi niciodată mişel. Ţine întotdeauna linia onoarei chiar de-ar fi să pierzi. Păi, şi-i poate imagina cineva p-alde Băsescu, Antonescu, Ponta şi restul ca pierzând în luptele lor politice doar de scârba infamiei? Păi ei sunt infamia personalizată. Ei sunt fie capii, fie protectorii, fie câte puţin din fiecare, ai acestei nenorocite clase politice post-decembriste, care, din lăcomie de arginţi şi de putere, a dus ţara la pieire.

    Mamona, fraţi români, în special tineri români, este Dumnezeul politicianismului românesc, iar pentru acesta, politicianul român, fie el de tip PSD-ist, PDL-sit, PNL-ist toţi o apă ş-un pământ, este în stare de cele mai josnice infamii fără să aibe o cât de mică apăsare legată de soarta ta, a mea, a noastră, a poporului pentru care în mod normal ar fi trebuit să dovedească o maximă BUNĂ INTENŢIE. Avere personală şi putere individuală şi de gaşcă, astea sunt singurele apăsări ale politicianismului nostru de tip, în realitate, ateu, pentru că de aici ni se trage tot răul, fraţilor. Grija zilei de mâine pe care ăştia au transformat-o într-un joc criminal între ei, în calitate de aleşi (!) şi noi, în calitate de supuşi (!), este cea care a ucis această ţară, pentru că ei au exclusiv grija lor, nicidecum, aşa cum ar trebui, a poporului, iar asta se trage din ateismul lor, din faptul că ei nu au nimic sfânt pe acest pământ.

    Domnul şi Mântuitorul nostru ne-a învăţat, în Evanghelia după Matei, cum trebuie să ne comportăm, din punct de vedere al trebuinţelor materiale, în viaţa de zi cu zi. Forţa politică, singura, care respectă aceste norme este cea naţional-creştină, sau, mai pe româneşte, legionară. Păcat că POPORUL ROMÂN nu vrea să priceapă şi să accepte această imensă şansă care, ce e drept, trebuie reconstruită şi întărită, dar asta s-ar putea realiza mult mai repede printr-o masivă implicare a lui, a poporului.

    Politica legionară este, de fapt, politica de tip tradiţional românesc şi ortodox în acelaşi timp; legionarii ar conduce România nu după legile democraţiei, nici după cele ale dictaturii, ci după legile Dumnezeirii deoarece acestea sunt singurele care garantează omului cele două mari deziderate ale acestuia: traiul bun, decent, în pace şi bunăînţelegere aici, pe acest pământ, urmat de mântuirea sufletului de dincolo de viaţa asta pasageră.

    Politicianul legionar este cel dominat de cele mai bune intenţii pentru ţara şi poporul său, fără ca aceste cuvinte să aibe câtuşi de puţin legătură cu demagogia politicianistă a ultimilor douăzeci şi doi de ani.

    Politicianul legionar nici măcar nu este un politician în sensul notoriu al cuvântului, ci el este mai mult un cavaler al binelui dedicat poporului său, iar dacă metehnele tuturor politicienilor perindaţi pe la putere în ultimii ani ţin de ateismul acestora, onoarea şi cavalerismul politicianului legionar vin din credinţa lui în Dumnezeu. Să vină în aceste rânduri cel ce crede nelimitat. Să rămână în afară cel ce are îndoieli” – asta este baza, ăsta este punctul de plecare în activitatea socio-politică a unui legionar.

    Ai auzit, POPOR ROMÂN, aşa ceva la PSD, PDL, PNL, etc?! Din păcate, pentru noi toţi, nu!

    Păi, îndeamnă-te şi întoarceţi faţa, cât de puţin şi către legionarism şi vezi nu cumva îţi va place ce vei găsi acolo?

    Leapădă-te de filmele lui Sergiu Nicolaescu, de această manipulare prin dezinformare la care ai fost în permanenţă supus şi încearcă să afli adevărul şi-o să vezi că vei avea un şoc; legionarii nu sunt echipele morţii despre care ţi s-a spus ţie, ci ei sunt echipele morţii lor în favoarea ta, POPOR ROMÂN! Ei şi-au botezat partidul în care activează cu numele de ”Totul pentru Ţară, tocmai datorită faptului că nu vor nimic pentru ei! Ei sunt capabili, aşa puţini câţi sunt (dar, cine ştie, poate cu implicarea ta lucrurile se vor schimba din acest punct de vedere), să pună început bun acestei ţări iertându-le chiar toate greşelile actualilor politicieni, deoarece au convingerea că nu ei (politicienii) sunt de vină, ci satana care îi stăpâneşte este cel vinovat.

    Dar ei, drag POPOR ROMÂN, ei sunt pe de o parte perfect conştienţi de sursa răului din ţară, iar pe de altă parte absolut hotărâţi să lupte, numai pe căile onoarei, cu el. Dacă şi tu te-ai implica în această luptă, cu frică, cu nădejde şi cu credinţă de şi în Dumnezeu, n-ai mai fi pus în situaţia ca cei care îţi hotărăsc soarta să fie lipsiţi de BUNE INTENŢII, pentru că n-ai mai accepta principiul ”Las-o, mă, că merge şi aşa”. Aşa, prea mult, n-o să mai meargă!

     Dar, încearcă şi vei afla.

 

 

Cu mult drag, Sorin ANDREI

 

Consilier Politic al partidului Totul pentru Ţară                                                             

  August, 2012.

Comments (0)
Add Comment