Donald Trump: „În America mor până la 70.000 de oameni pe an din cauza gripei comune și nimic nu e închis, viața și economia merg înainte. Gândiți-vă la asta!”

0 692

Președintele S.U.A. Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj în care sugerează că riscul pentru coronavirus pentru americani este mai „scăzut” decât se vehiculează, amintind că în America mor anual până la 70.000 de oameni din cauza gripei comune.

Postarea sa vine în contextul în care, conform presei americane, în SUA s-au înregistrat peste 500 de cazuri de persoane diagnosticate cu Covid-19. „Deci, anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune. Media anuală este între 27.000 și 70.000 de decese pe an. Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe. În acest moment, sunt confirmate 546 de cazuri de coronavirus, cu 22 de decese. Gândiți-vă la asta!”, a fost mesajul publicat pe Twitter de președintele american.

Trump mai spune că riscul îmbolnăvirii americanilor a fost supraestimat intenționat. ”Presa Fake News și partenerul lor, Partidul Democrat, fac totul pentru a inflama situația CoronaVirus, cu mult peste ceea ce faptele ar justifica”, a mai scris liderul S.U.A.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php