Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

„Duşmanii Europei s-au baricadat în buncărul de la Bruxelles”

Marine Le Pen şi aliatul său Matteo Salvini, alături de aliații lor europeni, speră să răstoarne echilibrul din Parlamentul European. 

Liderii naționalişti şi eurosceptici Matteo Salvini (Italia) şi Marine Le Pen (Franța) au atacat luni „buncărul de la Bruxelles”, cu prilejul lansării, la Roma, a campaniei lor electorale pentru alegerile europene din mai 2019.

„Duşmanii Europei s-au baricadat în buncărul de la Bruxelles (…) Oameni ca Juncker şi Moscovici au adus sărăcia şi teama în Europa şi refuză să renunțe la fotolii”, a afirmat Matteo Salvini. Politicianul italian a fost susținut în punctele de vedere exprimate de Marine Le Pen, lidera partitdului eurosceptic şi naționalist Adunarea Națională (fostul Front Național).

Uniunea Europeană este construită pe multe promisiuni (…) dar foarte puține realizări şi rezultate (…) insuficiente”, a spus ea, citată de Agerpres, care preia AFP. „Noi nu luptăm împotriva Europei, ci împotriva unei Uniuni Europene devenită un sistem totalitar”, a adăugat ea.

Suntem astăzi într-un moment istoric. În mai, anul viitor, se va scrie istorie cu I mare. Este vorba despre apariția unei Europe a națiunilor”, a adăugat ea.

 

via Evz.ro

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36657

Postat de pe 10 oct. 2018. Catalogat ca Extern, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “„Duşmanii Europei s-au baricadat în buncărul de la Bruxelles””

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php