„Doar cei care am trăit în țările în care tata e mama și invers știm ce urmează”

1 575

Un medic din Târgu Mureș a scris pe Facebook:


Este pentru prima dată în 30 de ani când am fost chemați să alegem, nu de politicieni ci de semenii noștri, de 3 milioane de cetățeni ingrijorati pentru felul in care societatea romanească va arăta mâine.

Nu avem de ales intre Iliescu si Constantinescu, nici intre Băsescu și Dragnea sau intre PSD si PNL ci avem de ales intre familia normală, in care noi toti ne-am născut și ideologia genului, o ciumă socială care a imbolnăvit Europa de Vest și care riscă să distrugă iremediabil societatea copiilor noștri.

Doar cei care au trait sau muncit in țările in care mama poate fi tata si invers știu ce urmează după aparent nevinovata recunoastere a cuplurilor de acelasi sex. Nici un aspect al vietii sociale nu rămâne neatins. De la metroul londonez pana la starea civilă din Canada cuvintele doamnă si domnule au fost interzise, la fel mama si tata.

Copiii sunt invatati si incurajati din gradinită sa fie ceea ce nu sunt, transexualitatea este incurajata inclusiv prin tratamente hormonale pentru schimbarea sexului oferite copiilor prepuberi, incepand cu varsta de 9 ani șamd.

Fireste ca noi, parintii urmeaza sa fim reeducati in acest sens printr-un program national deja stabilit, in valoare de 75 de milioane de euro (aproape dublu cât costul acestui referendum). Dacă asta vă doriți, stați astăzi acasă.

Eu mi-am făcut datoria față de copii mei și față de dreptul meu de a-i creste asa cum cred ca este moral si bine. Am votat pentru libertate.

1 Comment
  1. Dumnezeu rapslateste says

    Si zi asa de cand n-a mai fost un cutremur mare in tara aceasta? Domane ajuta sa pierim prin cutremur nu prin molime cum zicea cineva sau mai rau sa ajungem ca in occident asta daca nu cumva prin vreo minune se gasesc cativa sa puna mana pe arme si sa rastoarne ticalosia acestor turme de dobitoace care merg la taiere fara sa gandeasca ca popor nu s mai poate numi. Vorba lapusneanului prosti da multi! Ptr prima data in viata mi-a fost rusine ca apartin acestui neam care si-a ucis tara!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php