Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Consecințe boicot: educația parentală, 300 milioane euro pe an, cerută din nou de activiștii gender

Consiliul Național al Tineretului a cerut din nou introducerea educației parentale, alături de educația sexuală și de legiferarea parteneriatului civil.

În iunie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat spre consultare publică Strategia națională de educație parentală 2018-2025. Cursurile costau 300 de milioane de lei doar în primul an și urmau să fie predate de educatori parentali cu scopul de a reeduca părinții să nu mai „idealizeze familia tradițională” în relația cu copiii lor, să promoveze „o nouă cultură familială” și „respectul pentru diversitate”.

Denunțată ca un atac la adresa școlii al activiștilor gender, strategia a fost retrasă în iulie 2018 în urma unor proteste masive.

CNT se folosește de invalidarea referendumului pentru a cere reintroducerea ei, ignorând că 92% dintre participanții la vot au votat DA, un vot ce reflectă respingerea ideologiei gender.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36635

Postat de pe 8 oct. 2018. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php