Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Breitbart News: Curtea Supremă a S.U.A. cu cea mai conservatoare componență din 1934. Brett Kavanaugh confirmat ca judecător

Brett Kavanaugh a devenit sâmbătă al 114-lea judecător din istoria Curții Supreme a S.U.A., acesta fiind confirmat de Senat cu un vot de 50 la 48, oferindu-i președintelui Trump și republicanilor o victorie istorică, care schimbă balanța de putere a Curții, anunță Breitbart News

O înfrângere usturătoare pentru democrați, care au încercat cu orice preț demonizarea lui Kavanugh, acuzat de o agresiune sexuală care ar fi avut loc cu 30 de ani în urmă.

Senatul american a aprobat sâmbătă numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă, la capătul unui haotic proces de confirmare marcat de acuzații de agresiune sexuală împotriva magistratului atunci când era tânăr, transmite AFP.
Brett Kavanaugh, care a respins ferm aceste acuzații, a obținut  majoritatea (58-40), oferind o victorie importantă președintelui Donald Trump, care urmează să pună judecătorii progresiști în minoritate pentru mulți ani în rândul celei mai înalte instanțe judiciare din SUA.
Votul preliminar din plenul Senatului a fost 51 la 49. Republicanii au o majoritate de 51 de voturi în Senat, dar un senator republican, Lisa Murkowski, a votat împotrivă. În schimb, în favoarea numirii a votat senatorul democrat Joe Manchin.

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36626

Postat de pe 8 oct. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Breitbart News: Curtea Supremă a S.U.A. cu cea mai conservatoare componență din 1934. Brett Kavanaugh confirmat ca judecător”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php