Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Dan Puric, DA la Referendum: este un vot al dragostei pentru dăinuirea noastră creștină și ființa națională

Într-un spot difuzat de Trinitas TV, actorul și regizorul Dan Puric îndeamnă românii să voteze da pentru definirea în Constituție a căsătoriei ca uniunea între bărbat și femeie:

” Trebuie spus că nu este un vot al urii, ci este un vot al dragostei pentru ceva iar acel ceva este dăinuirea noastră creștină, ființa națională; iată că s-a ivit paradoxala situație ca să ne votăm nu o opțiune politică ci propria noastră condiție de a fi român și a fi creștin; și de aici nu trebuie să fie nicio frică, nicio temere, pentru că în ultimă instanță la 100 de ani de la Marea Unire, ni se dă fericita ocazie să devenim o mare familie, o mare familie creștină, o mare familie românească.  

Să nu ne fie frică, ca România să devină o insulă de demnitate și de puritate sufletească, într-un ocean de mizerie care ne-nconjoară.

A fi curat este o virtute; și-ntotdeauna când vrei să fii curat nu ești singur, te-ajută Dumnezeu.

Doamne ajută!”

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36584

Postat de pe 4 oct. 2018. Catalogat ca Cultură, Social, Spiritualitate, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Dan Puric, DA la Referendum: este un vot al dragostei pentru dăinuirea noastră creștină și ființa națională”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php