Manuela Hărăbor: votez DA la Referendum. Vino și tu!

2 545

Votez DA la Referendum. Vino și tu!

 

Aceasta e convingerea mea. Și am rugămintea de a fi cel puțin respectată. Este ceea ce gândesc. O inițiativă care nu are de a face cu politicul. Puteau să o facă și guvernele precedente, dar nu au făcut-o. Convingerea mea cu privire la acest subiect ține de normalitate. De perfecțiunea zidită dintru început de Dumnezeu. Și dacă îndrăznesc să mă număr printre copiii Lui Dumnezeu, încerc să nu mă abat de la nicio învățătură primită de la El.

Eu îmi asum orice faptă și nu mă rușinez să mărturisesc. Și această inițiativă nici măcar nu mă privește direct. Sunt mamă, dar nu voi fi niciodată soacră mare și nici bunică. Dar asta nu mă oprește să mă gândesc în ce lume vor trăi viitorii copii ai României. Cu siguranță viețile lor nu vor fi doar lapte și miere, cu siguranță se vor izbi de multe greutăți și poate multe lipsuri. Dar cel puțin vor avea șansa să trăiască într-o lume nemodificată din prea multă corectitudine politică.

Avem un Ziditor care a creat viața într-o rânduială perfectă. Cei care vor să o schimbe s-au lepădat demult de El. Eu nu mă lepăd de Hristos, oricare ar fi consecințele.

Sursa: Facebook

 

2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Doar in mintea unor idioti cei care se duc la referendum sa voteze DA sunt pro-PSD ptr ca referendumul are loc in timpul guvernarii PSD si tot in mintea unor idioti daca Putin nu agreaza propaganda agresiva homosexuala iat tu esti impotriva mizeriei homosexuale inseamna ca esti pro-Putin.
    Doar ptr ca au ei creierul spalat de propaganda iudeo-democratiei trebuie sa vedem noi anormalul ca normal si normalul ca normal.
    Vom fi 10 milioane la referendum si vom vota DA!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php