Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Fostul vicepreședinte al SUA spune că România pare să cedeze în fața unor politici divizive care încearcă să definească familia. În 2016, Joe Biden a „căsătorit” doi homosexuali chiar la el acasă

Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA pe vremea mandatelor lui Barack Obama, a criticat România în cadrul unei cale organizată de o asociație care se ocupă cu promovarea homosexualității. La un moment dat, acesta a spus că România „pare să cedeze în fața unei politici divizive care încearcă să definească familia”. Politicianul de 75 de ani a făcut remarca în contextul în care enumera zone de pe glob unde homosexualii ar fi discriminați.

În 2016, Joe Biden, pe-atunci vicepreședinte al SUA, a oficiat o „căsătorie civilă” pentru doi angajați ai Casei Albe chiar la el acasă, gest care a fost criticat de mai mulți episcopi catolici americani.  De altfel, Joe Biden este un promotor pasional al homosexualității, manifestându-se în favoarea căsătoriilor unisex chiar mai vehement decât fostul său șef, președintele Barack Obama.

Biden a fost acuzat de corupție, după ce unul dintre fiii săi a ajuns în Consiliul de Administrație al unei companii ucrainene de gaze, după succesul Euromaidanului…

 

 

 

 

sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36369

Postat de pe 19 sept. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Fostul vicepreședinte al SUA spune că România pare să cedeze în fața unor politici divizive care încearcă să definească familia. În 2016, Joe Biden a „căsătorit” doi homosexuali chiar la el acasă”

 1. Ionut Moraru

  Si pe jidanul asta il cauta moartea acasa ca si p prietenul sau Soros, iar el sta sa ne dea lectii de filozofie neomarxista. Partas la distrugerea Ucrainei si acapararea ilegala a bogatiilor sale va sfarsi ca prietenul sau Mc Cain (inainte de a pleca spre infern ne va mai da cateva lectii de viata in care va spune cat de ingrijorat e ca stagneaza lupta anticoruptie, adica arestarea elementului romanesc si lasarea drumului complet liber multinationalelor la furat si ne va vorbi despre divizarea societatii prin referendumul ptr familie.
  Marsh ma ipocritule!!!i

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php