„Dacă marxismul începe cu crima fizică și sfârșește cu cea morală, neo-marxismul sexual face drumul invers”

2 471

Eu cred că adevărata cinstire a memoriei martirilor din închisorile comuniste ESTE continuarea luptei lor împotriva Comunismului, care s-a întors acum în varianta Revoluției culturale sexuale, a ideologiei gender, ce este impusă românilor după Revoluția din ’89 în același mod în care a fost impusă ideologia bolșevică după al Doilea Război Mondial.
Imagine similară

Afirmația poate să surprindă, pentru că totuși există o diferență palpabilă: nu avem Gulaguri și execuții publice. De fapt, nu le avem încă; ori, mai bine zis, le avem doar la nivel de massmedia.

Surprinderea observatorului superficial se datorează singurei schimbări ce face diferența între cele două fețe, de ieri și de azi, ale Comunismului, și anume cea a ordinii etapelor: dacă invazia comunistă de după război a început cu eliminarea fizică a oponenților și a sfârșit cu schimbarea mentalității maselor, astăzi, același comunism debutează cu schimbarea mentalităților prin cultura de masă și va sfârși, inevitabil, cu eliminarea fizică a celor care vor rezista moral Revoluției culturale.

Pe scurt: dacă marxismul începe cu crima fizică și sfârșește cu cea morală, neo-marxismul sexual face drumul invers, începe cu asasinarea morală și se desăvârșește în asasinatul fizic. În fapt,  domeniul sexualității este cel în care asasinatul moral se transformă automat în asasinat fizic, degradarea morală se transformă instantaneu în degradare fizică. De aceea a și fost ales acest domeniu ca teritoriu al Revoluției culturale. Asasinii Omului au descoperit că bomba atomică ce poate distruge toată cultura iudeo-creștină, bomba atomică a depersonalizării și dezumanizării, se fabrică bolșevizând sexualitatea, înfingând steagul Revoluției la răscrucea dintre suflet și trup.

Ca fază intermediară comună celor două trasee, este eliminarea socială, condamnarea la ”domiciliu obligatoriu” la periferia societății, de unde să nu poți influența în nici un fel mersul Revoluției…

 

de Marius Iordăchioaia Dragosteaincarecred.ro

2 Comments
  1. IO...gerules says

    Marx.Marx a fost profesorul jidovilor pe care i-a invatat cum sa-i exploateze,cum sa i-a pielea depe goymi,studiind procesul muncii.A fost genial ce-i drept,si a mai si adaugat,impreuna cu un alt evreu banker Engels,caile care sa duca la cucerirea lumii,cai,idei folosite inca de pe vremea lui Gingis Han si ale aschenazilor,care trebuesc puse in practica:minciuna,pefacatorie,falsuri,corupere,linguleala,crime.Marx si intreaga lui societate reprezinta singura comunitate de pe pamant care are o viata dubla,memrii ei au 2 fete:una cea normala a lor,neumana,care o arata doar lor si alta,o masca umana prezentata in fata lumii intregi cu care pacalesc naivii.Si se pare ca sant enorm de multi acesti naivi pe acest pamant.Oare este o blasfemie sa ma idoesc de puterea lui Dumezeu in fata acestor bestii?Doamne iarta-ma/E doar gandul unui disperat care plange cu lacrimi uscate privind viitorul copiilor lumii,a generatiilor viitoare ale acestei planete albastre,neasemuit de frumoasa,care pentru mine,o infima parte a ei nu va mai exista in scurta vreme,voi poposii in alta lume ,care ma tot intreb daca e tot a Ta sau e una necunoscuta de nimeni?Dar un proverb romanesc spune ca pana la Dumnezeu te mananca caini.Impotriva acestor caini lupta dupa puterile lor patriotii de astazi si au luptat pana la sacrificiu,patriotii de ieri ai poporului roman.Impotriva acestor caini parinti de copii si de viitor votati in mod nelimitat,ajutandu-l in acest fel chiar pe Dumnezeu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php