Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Proteste în oraşul german Köthen după moartea unui tânăr de 22 de ani ucis de doi afghani

Cetăţenii din oraşul german Köthen au protestat duminică după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit într-o altercaţie cu doi cetăţeni afgani, care au fost ulterior arestaţi pentru uciderea acestuia, relatează BBC.

 

Cetăţenii din Köthen au protestat pe străzile oraşului şi au aprins lumânări în semn de omagiu pentru victimă.

Autorităţile s-au mobilizat pentru prevenirea violenţei în cadrul protestelor de duminică. Primarul le-a cerut localnicilor să rămână în case.

Cetăţeanul german de 22 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-a implicat într-o ceartă dintre trei cetăţeni afgani.

În urma examinării, medicii au declarat că moartea germanului nu a survenit în urma rănilor din altercaţie, ci în urma unei probleme pe care tânărul o avea la inimă.

Incidentul vine la puţin timp după ce un alt cetăţean german a fost ucis în urma unei altercaţii cu doi solicitanţi de azil, în data de 26 august, în oraşul german Chemnitz, situat la aproximativ 160 de kilometri de Köthen.

 

sursa: NapocaNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36270

Postat de pe 12 sept. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php