Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Arestat pentru dezvăluiri despre o bandă de violatori musulmani din Marea Britanie, Tommy Robinson a fost eliberat pe cauțiune

După două luni de la arestarea sa abuzivă de către poliția britanică, într-o țară considerată „liberă și democratică” și în care dreptul la liberă exprimare este teoretic garantat oricărui cetățean, Tommy Robinson a fost eliberat pe cauțiune.

Imagine similară

Într-un interviu difuzat de postul american Fox News, Tommy Robinson a relatat detalii revoltătoare în legătură cu perioada de detenție la care a fost condamnat.

Arestat în luna mai în fața unui tribunal în care se judeca procesul unei bande de violatori musulmani pe 25 mai pentru că s-a filmat citind cu voce tare un articol apărut pe portalul BBC în care erau relatate acuzațiile aduse violatorilor, a fost inițial condamnat la 13 luni de detenție, fără a-i fi aduse la cunoștință faptele de care era acuzat.

După ce în primă instanță Robinson a fost închis într-un penitenciar în care procentul deținuților musulmani era de doar 7%, ulterior a fost transferat în închisoarea cu cel mai mare procent de musulmani din Anglia, într-o celulă situată vis-a-vis de moscheea din penitenciar. Robinson a relatat cum i se aruncau excremente și era scuipat prin fereastră, așa încât a fost nevoit să o acopere pentru a evita acest lucru. Din cauza hranei precare Robinson a declarat că a slăbit aproximativ 20 de kilograme.

Nu a beneficiat de niciun fel de asistență juridică timp de două luni după care a fost dus în fața unui judecător iar după alte două săptămâni s-a decis eliberarea sa pe cauțiune.

În tot acest timp principalele canale media argumentau la unison că menținerea lui Tommy Robinson în detenție era un lucru perfect justificat iar soția lui primea amenințări că va fi atacată cu acid.

Pe bună dreptate, în finalul interviului realizatorul FoxNews, Tucker Carlson, a remarcat că aceste lucruri s-au întâmplat într-o țară care este considerată „liberă” și fără vigilența cetățenilor se pot întâmpla și în America sau în oricare altă țară considerată „democratică”…

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35886

Postat de pe 9 aug. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Arestat pentru dezvăluiri despre o bandă de violatori musulmani din Marea Britanie, Tommy Robinson a fost eliberat pe cauțiune”

 1. Ionut Moraru

  Din gandirea sorosisto-stalinista:
  „Vrem o tara ca afara!”
  „Vrem spitale nu biserici!”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php