Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Premierul ceh: UE trebuie să returneze vasele cu migranți. Relocarea este „un drum spre iad”

Europa trebuie să returneze vasele cu migranți, a declarat premierul ceh, avertizând că actuala abordare de a reloca migranții pe continent este „un drum spre iad” care va înrăutăți situația imigrației ilegale, conform Breitbart News

Primul ministru Andrej Babiš a reafirmat poziția Cehiei de a nu primi niciun migrant din lumea a treia de la alte țări din UE, după ce Italia a făcut apel la statele membre să primească fiecare o parte din cei 450 de migranți salvați sâmbătă din Marea Mediterană de Frontex.

„(Ca și alți lideri europeni) am primit o copie a scrisorii de la premierul Conte, în care el cere UE să îi primească pe cei 450 de migranți care se află în prezent în largul mării.” a spus miliardarul Babiš, descris de o parte a presei drept „un Donald Trump ceh”.

„O asemenea abordare este un drum spre iad”și „pur și simplu îi motivează pe traficanții de persoane și le mărește veniturile” a afirmat acesta intervievat de agenția cehă de știri CTK: „Acceptarea acestor oameni nu este o soluție. Din contră aceasta nu face decât să înrăutățească problemele pe care le avem în Europa”.

Pe Twitter, Babiš a accentuat faptul că blocul european ar trebui să urmeze exemplul Australiei și să întoarcă vasele, scriind: „Trebuie să dăm un semnal clar că imigrația ilegală s-a încheiat și că UE este pregătită să returneze imediat imigranții ilegali”…

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35646

Postat de pe 17 iul. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php