Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Aerul condiționat din birou este un instrument al opresiunii patriarhale, afirmă feministele

Un studiu consideră că ar trebui redusă „discriminarea de gen în confortul termal”. Adică aerul condiționat de la birou este un instrument al opresiunii patriarhale.

Nu, nu e o glumă! Un articol din New York Times citeaza un studiu conform caruia doi oamenii de stiinta (barbati!) fac apel la oprirea Marii Conspiratii Arctice de birou. Studiul publicat in revista Natura si schimbare climatica, afirma ca majoritatea cladirilor de birouri regleaza temperaturile bazandu-se pe o formula invechita de decenii care foloseste ratele metabolice ale barbatilor. Studiul conchide ca, birourile ar trebui „sa reduca discriminarea de gen a confortului termal” pentru ca reglarea temperaturilor la niveluri usor mai calde ar ajuta la combaterea incalzirii globale…

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35553

Postat de pe 10 iul. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Aerul condiționat din birou este un instrument al opresiunii patriarhale, afirmă feministele”

 1. Ionut Moraru

  Feminismul este o boala mintala. Tratati-o ca atare. „Doi jidani sau jidaniti de stiinta fac apel la oprirea Marii Conspiratii Arctice..bla,bla…”

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php